Ingin sihat dan cantik dengan produk Shaklee?

0


Assalamualaikum
Hari ni tergerak hati nak share tentang produk Shaklee untuk kekal sihat dan cantik tanpa ada sebarang masalah jerawat mahupun kulit kusam dan tona kulit yang tidak sekata. Wah, gituuu..

Bercakap pasal cantik, semua orang nak cantik kan?
Siapa yang tak nak cantik kan? Lebih-lebih lagi kaum wanita. 
Pantang dengar produk kecantikan yang tip top di pasaran, masing-masing berebut nak dapatkannya. Harga? Semuanya belakang kira. Yang penting cantik. Betul tak?

Tapi, cantik ni subjektif sebenarnya. Cantik tak semestinya muka kena putih melepak, cantik tak semestinya nak kena suntik sana, suntik sini. Nak cantik punya pasal, muka je yang putih melepak, tangan, leher dan anggota lain gelap. Huhuhu... Memadailah dengan badan kita sihat tanpa ada sebarang penyakit serta wajah yang bersih bebas dari segala jerawat serta anasir-anasir yang tidak sepatutnya.

Ok la, kali ni nak berkongsi tentang 3 produk Shaklee yang tip top di kalangan insan-insan yang ingin kulit cantik dan cerah berseri dan dapat menghilangkan masalah kulit kusam dan tona kulit yang tidak sekata. Semuanya boleh diatasi dengan Energizing Soy Protein (ESP), Vitamin E dan B-Complex.
.
.
.

** Bagaimana ESP membantu untuk kulit yang gebu, cerah dan pudarkan parut jerawat?**
ESP adalah sumber protein, yang diperlukan untuk menghasilkan sel kulit yang baru. Sel kulit akan mati dalam tempoh 21 hari. Jika sel kulit tidak diganti maka kulit akan menjadi kusam, tompok-tompok hitam dan tidak bermaya.
 
 ** Bagaimana Vitamin E membantu untuk kulit lebih segar?**
 Vitamin E mengandungi anti-oksida yang kuat. Ianya penting untuk menjaga sel-sel kulit agar tidak dirosakkan oleh radikal bebas. Jika kita selalu terdedah kepada pencemaran seperti asap kenderaan, kulit kita akan cepat tua. Selain itu, vitamin E dapat memudarkan parut, menghilangkan jeragat dan melembapkan kulit secara semula jadi disamping meningkatkan penghasilan kolagen.

** Bagaimana B-Complex membantu untuk meratakan tona kulit?**
B-Complex penting  untuk meperbaiki peredaran darah dalam badan dan meratakan warna tona kulit pada wajah. Tidak timbul lagi masalah kulit wajah yang bertompok-tompok. Dan yang lebih menarik, B-Complex juga dapat membantu dalam menstabilkan hormon badan. Pengambilan B-Complex meninggalkan kesan 'glowing' pada kulit wajah.


Untuk infomasi lanjut dan order pada harga yang istimewa:

Shaklee Independent Distributor - ID: 920219 (Saa Rahman)
damiahanani2012@gmail.com
SMS/Whatsapp : 012-7002355
COD: Skudai, Johor Bahru
FB: Nshams Rahman / Beauty Health




0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)