Produk Shaklee disahkan KKM

0


Assalamualaikum.

Sebagai seorang pengguna yang bijak dan prihatin, sebelum menggunakan sesuatu produk yang pastinya akan menjadi sebahagian daripada darah daging kita, kita seharusnya dan sewajibnya tahu adakah produk yang kita guna itu adalah HALAL dan ada sticker ataupun logo HOLOGRAM.

Produk2 lain terutamanya produk2 kesihatan, jangan tanya saya, memang saya tak tahu. Sebab saya tak pernah guna selain produk keluaran SHAKLEE. Disebabkan produk SHAKLEE adalah disahkan dan mempunyai tanda HALAL dan mendapat pengesahan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), maka dengan itu saya yakin untuk menggunakannya dan berani untuk berkongsi kebaikannya dengan orang ramai.

Kepada yang meragui tentangnya, meh saya tunjukkan buktinya ye!

Ok, ni adalah salah satu produk Shaklee (Alfalfa Complex)
Meh kita perhatikan sama2, ada sticker HOLOGRAM dan diluluskan oleh KKM ke tak.

 Ok, sticker yang berkilat tu adalah sticker HOLOGRAM.

 
Pusing kat belakang botol. Kat situ ada tulis "Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia".


Oleh itu, kepada semua diluar sana. Jangan risau untuk menggunakan produk keluaran Shaklee. Semestinya dijamin HALAL.

Last but not least, saya UPkan sekali sijil HALAL Shaklee.



Untuk infomasi lanjut dan order pada harga yang istimewa:

Shaklee Independent Distributor - ID: 920219 (Saa Rahman)
damiahanani2012@gmail.com
SMS/Whatsapp : 012-7277609
COD: Skudai, Johor Bahru
FB: Nshams Rahman / Beauty Health
 


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)