tahniah.....

2

masih lom terlambat tuk aku wish congratulations tuk semua AJK pelaksana bagi menjayakan NAZREY JOHANI 'TOUR De Tahfiz' Concert yg telah diadakan pd 2 Mac 2010 tempohari....tahniah kt u all sume especially tuk pengarah program, saudari Hidayah Anuar kerana berjaya menjayakan program amal camni...akak fhm time tuh u all sume ngah busy ngan test n assignment msg2...buat a big clap from me 4 all of U...Alhamdulillah, Allah sentiasa permudahkan jalan untuk semua benda dan perkara yg baik...sebanyak rm13k telah berjaya dikutip hasil jualan tiket dan sumbangan orang ramai...moga2 Allah akan sentiasa merahmati dan memperluaskan lagi pintu rezeki untuk insan2 yg sudi menyumbangkan derma tuk projek pembinaan SEKOLAH TAHFIZ BAYU SYAHADAH di Ranau, Sabah nih....Aminnn...


gambar yg x clear...sbb gmbr ni aku copy dari facebook cik Tsuraii Mitsuno aka Nida

 u all nk tau x satu citer menarik yg berlaku time konsert ni berlangsung.....seriously, at dat time aku da ilang fokus kt Ustz Nazrey yg ngah perform kat ats stage time tuh...ni sume gara-gara de sorang budak nih...nama dier adik NABIL....adik Nabil ni seorang yg tersangatlah hyperactive...oh lupe plak, mlm tu aku duk kt seat belakang lam DSI (kt kerusi kambing--> dak utm mesti tau..hehe). sepatutnye kitorang di sediakan tmpt kt seat VIP di bahagian depan..tp disebbkan kesibukan melayan tetamu yg dtg..mjls pon da stat, so segan la plak nk g duk dpn..hehe...

ok berbalik smula ngan cite pasal adik Nabil ni...punye la sgt hyperactive, mmg langsung x reti duk diam..yg kelakonye mcm2 aksi dier buat sehinggakan kitorg yg duk kt blkg nih gelak je...penat sey gelak...adik Nabil ni plak muka dier rileks je...x hirau lgsg ngan kitorang yg ngah gelakkan dier...x cukup ngan wat mcm aksi lucu, dier bley plak g jerkah dak2 yg duk kt krusi dpn..maunye x terkejut dak tuh yg ngah kusyuk tgk Ustz Nazery nyanyi...hehehe..mmg klakor gler r....mane la mak+ayah adik nih...msti mak dier da x lrt nk handle, sbb tu la dibiorkan je cmtuh...huhu...hrp2 ank aku nt jgn la hyper aktif sgt...x  terkejor d buatnye...nsb bek dier x g nek ats stage..lg haru biru d buatnye nt...hehehe

haa...ni la dier adik NABIL tu....time nih aku suh dier duk diam2 sbb nk amek gmbo dier...pastu trus lesap g mane2 daa....


nota kaki: sekiranya anda mempunyai anak yg hiper aktif, make sure jg btol2...nnt ilang kang ssh...huhu


2 comments:

  1. dah lama tak dengar cerita ustaz nazrey, rindu pulak ngan suara dia :)

    ReplyDelete
  2. haah la kan...ustz nazery sgt peramah orgnye..anak2 dier pon besh...comey2...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)