exam mode....

3

Final EXAM bagi sem 2009/2010 sudah bermula...saat ini merupakan saat yang paling genting bagi setiap individu yang bergelar MAHASISWA ataupun MAHASISWI...setiap apa yang telah dipelajari dalam kelas akan diuji dan dinilai sejauh mana tahap kefahaman seseorang pelajar tersebut..

mmm teringat pulak detik2 ketika aku masih bergelar MAHASISWA dulu2...pengalaman belajar di universiti sangat best..di universiti la aku kenal dunia sebenar dan banyak belajar erti kehidupan...dapat pulak kawan2 yang sgt2 la best...mmm aku tersangat la rindu pada mereka2 semua dan detik2 itu...suka, duka, gelak ketawa semuanya dikongsi bersama..ye, ibarat satu keluarga...


dan yang paling best, kenangan stay up ramai2...study weii...esok nk EXAM!! siap angkut tilam dari bilik sebelah, bentang kat lantai...esok nak exam, malam tuh baru la terhegeh-hegeh nak study...study ramai2...discuss pape yg patut...kalu dapat soalan spot lagi rancak discussion kitorang...kirenye all out la..esok masuk dewan exam, mata sorang2 dah jadi cam panda...hehehehe...ni baru nama budak2 U..nak study awal2 mana sempat...assignment, projek, presentation semuanye nak kene submit dalam study week...hahaha...tapi semua tu ibarat lumrah sebagai pelajar U.


good luck aku ucapkan kepada semua adik2ku yang akan dan sedang menduduki peperiksaan...semoga u ols mendapat ketenangan semasa menjawab soalan...dan semoga semuanya dapat result yang gempak2...


nota kaki: mesti masing2 dah x sabar nak tunggu last paper..after tu boleh la balik kampung masing2 kan...yang duk jauh2 konpem da beli tiket awal2 punye la...mmm nak balik kampung gak..uwaaa...











3 comments:

  1. windunya nk jadi khidupan sbg pelajar..semua benda buat las2 minit..pastu tak cukup tidur..alaa...windunya semua 2..;)

    ReplyDelete
  2. time belajar seronok.nnt mst rindu kt ms2 lalu tu...huhu...

    ReplyDelete
  3. Good luck for ur final ezam :)


    Jalan2 kat sini. salam kenal. da follow btw. hit me back kay :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)