HAPPY TUA DAY 4U (hoho) - contest organized by MS MPC

4


entri ni merupakan satu contest yang dianjurkan oleh MS MPC. Actually, contest ni lebih kepada cadangan hadiah yang boleh diberikan kepada seseorang yang dekat di hati MS MPC..

berdasarkan pengalaman, (cam banyak pengalaman je!hahaha), memang sangat susah nak cari hadiah birthday untuk lelaki kan... tak cam perempuan, banyak benda yang boleh dijadikan hadiah... but it's ok, no need to pening2 kepala k! kat sini, kasih nak beri pandangan la...

ok.. ni cuma cadangan dari kasih....  apa kata cik MS MPC kasi couple watch... satu untuk si dia, satu lagi untuk MS MPC... kasih pilih jam sebab bagi kasih, masa adalah elemen yang sangat penting dalam kehidupan seharian...mmm bila si dia pakai jam yang MS MPC kasi ni, mesti MS MPC akan sentiasa berada dalam ingatan si dia setiap detik dan waktu yang berlalu....hehehehehe.. ye la, bila si dia pandang jam tu, mesti si dia akan tersenyum simpul seolah-olah dia ngah pandang MS MPC..ecececeh...

pinjam gambar pakcik google....hehehe

tu je...hope MS MPC suka dengan idea nih...hehe

4 comments:

  1. hahaha...kasih thanx alot..but dear, bukan ms CPR la..ms MPC kot..hehe..somehow great idea..thanx alot:)

    ReplyDelete
  2. i'm really sori 4 my mistake...dah ubah da..hehehe..sori again...

    ReplyDelete
  3. xpela..xkesah:) pape pon tq for take part:P

    ReplyDelete
  4. kiter dah tukar link..so feel free to drop by:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)