I ♥ Blogging...

5

yeahh...kini, aku sudah ada hobi baru...bagi aku, blog ni merupakan satu tempat yang boleh aku tulis apa yang aku rasa nak tulis, berkongsi apa yang aku lalui dan yang paling best aku dapat kenal ngan blogger2 yang best2 kt luar sana...
betol la kata Kueh Tart...tulis blog nih ley buat aku ketagih...b4 nih aku asyik ketagih nk main game kat facebook...tp sekarang ketagih aku dah berubah angin...pantang betul, asyik nk jenguk 'umah' aku je tiap2 ari...kenkadang jelez btul kt blogger2 lain yang ley post entri berlambak-lambak lam sehari2..tgh2 wat keje pon sempat lagi aku p ngendap kat umah org lain..xnak la nnt ketinggalan pape yang menarik...rugiiii....hehehe...

5 comments:

  1. sama lah kita...skg fb xaktif mana dah, asyik berblog jer...hehehee...tapi akhir nih de maslah wifi kat kolej so xley nk celoteh hari2..kne celoteh kt word dlu br lah post lt blog, kene tggu wifi ok huhuhuh...

    ReplyDelete
  2. hehehe!! so pasni mesti selalu update kan :)

    ReplyDelete
  3. Cik Bee: cayalah, semangat berblog sampi sanggup kt word dulu...bgus2..

    ReplyDelete
  4. wahhh..first time datang sini..baru pertama kali kenal blog ni tengok2 dah link kan blog kueh tart..terharu sebab ada juga yang setuju dengan apa yang saya fikir sorang2..tapi kan..lately saya macam nak rest kejap lah dari blogging..sebab saya rasa kalau selalu sangat update,lama2 kita kering idea juga tw..sampai satu masa dah merapu2 je cerita yang kita sampaikan..dah terjadi kat saya lahh baru2 ni..komen dah menurun,traffic menurun..jadi kena rest kejap lahh..bagi dapat idea betul2 okey rasanya baru blogging semula..anyway,happy blogging!!harap terus support blog kuehtart ye..

    Cheers,
    Sendra,
    CEO Kueh Tart.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)