konvo utm ke-44

0

tahniah aku ucapkan kepada semua graduan UTM untuk konvokesyen ke-44...masih belum terlambat rasanya untuk aku ucapkan tahniah untuk u all...mmm teringat pulak time aku grad dulu...gembira dan sangat bersyukur kerana penat lelah dan usaha yang bersungguh2 berakhir dengan segulung ijazah...


tahniah untuk mereka2 di atas (Nor, Anep, Tiger, Apat n Yong)
mereka2 nih semuanya graduan Sarjana Muda Sains Pendidikan (Sains Sukan)

pelikkan..cam mane la aku boleh kenal dengan mereka2 nih..yela dulu aku budak Sc. Comp..lepas tu smbung Msc. Pendidikan (Teknologi Pendidikan), langsung tak ada kene mengena dengan Sains Sukan...last2 aku boleh rapat ngan diorang...dah la mereka2 tu semua kirenye pangkat abang dan kakak dengan aku..tapi ni la namanya jodoh kan...antara diorang, aku lebih rapat dengan Nor...ye la, orang kampung aku..kene la berbaik-baik kan...


Nor, masih tersenyum manis walaupun dengan berkaki ayam...maunye tak sakit kaki...pakai lagi kasut tumit tinggi! hahahaha...


nota kaki: kepada u ols, selamat berkhidmat sebagai seorang guru...bimbinglah anak2 bangsa menjadi insan2 yang berguna....



0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)