Angka sudah bertambah maaaa....

11

5 Mei... tarikh yang paling bermakna dalam hidupku.... tak sangka ek, dalam diam rupa2nya dah 25 tahun diri ini diberikan nafas untuk hidup di muka bumi ini...Syukur padamu Ya Rabbi...

ok la, ubah intonasi la pulak...nak nyanyi ni...ehem ehem ehem...hehehe...

♪♪ "Happy birthday to me"
"Happy birthday to me"
"Happy birthday to me"
"Happy birthday to me" ♪♪



tQ for all my friends atas semua ucapan yang diberikan... sejak kul 12 malam tadi, ringtone mesej Kasih asyik berbunyi je... nasib baik ruang inbox besar, so boleh la menampung mesej2 yang masuk... dan yang paling besh sekali, ble dapat call dari my tersayang....hepi sangat2...tido pon boleh senyum...hehehe...

wish kat facebook pon x larat Kasih nak balas... tQ for all de wishes....

 antara wish dari kawan2 kat facebook...

dan tak lupe jugak, Kasih nak ucapkan "Selamat Hari Lahir" kepada kembar2 (lain mak dan bapak) Kasih kat luar sana yang sama2 menyambut  hari lahir hari ini.... ramai tau kembar kasih kat luar sana..seingat Kasih, mana2 je  tempat yang Kasih pergi mesti jumpe  yang sama bufday...


nota kaki :  kepada Norkadzimah Ismail,  Helmi Ghazali,  Khalid Zaid,  Norhashimah Abdul Razak,  Ezatie Fadhil  -->Selamat Hari Lahir yang ke-25...

11 comments:

  1. happy birthday to you!!!! semoga panjang umur & di murahkan rezeki...cpt2 naik pelamin..dgn ehem3...:p

    ReplyDelete
  2. aah la lupe lak nak wish..ritu dh bagi adiah brooch kucing heheheh

    Selamat ulangtahun, mga dimurahkan rejeki pasal leh banje akak wakakaka

    ReplyDelete
  3. happy birthday untuk kasih....

    moga sentiasa bahagia hendaknya...

    ReplyDelete
  4. HAppy bezday TO u(2x)
    Happy bezday to kasih...........
    happy bezday to u........................
    (ngn nyanyi kuat2 neh...heehhehe)

    cik qiqi bagi hadiah senyuman bole ^_^

    ReplyDelete
  5. HAPPY BIRTHDAY....

    wee...kita sebaya...itu pun if ikut tahun...if ikut bulan..belum 25 lagi...hehehe..

    slm kenal dari nabilah.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    JEALOUS NYER..!!!

    ReplyDelete
  6. Mamamya : thanks 4 da wish..akak doakan ea Kasih cepat nek pelamin..hehehe

    ReplyDelete
  7. lelord : tQ...thanks 4 de cute brooch...

    ReplyDelete
  8. Kak Ain : tq..kasih pon doakan akak peroleh kebahagiaan dunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  9. cik Qiqi : tq 4 de song + hadiah senyuman yg ikhlas..(",)

    ReplyDelete
  10. nabilah : ooo kite sebaya ea...salam perkenalan...

    ReplyDelete
  11. SELAMAT HARI LAHIR KASIH SUCI

    semoga kasih suci memperolehi impaian yang amat2 kasih inginkan.

    sis, doakan yang baik2 sahaja berlaku..
    bila dah tempuh alam kerjaya..amalkan...suku RM dihulurkan kepada ibubapa....insyallah..berkat duit tu....

    salam sayang dr sis utk kasih suci

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)