Diterjah oleh HafizRahman

3
HafizRahman terjah Kasih????...amboi2...berani betol ye dier terjah blog Kasih...sape dier yang sesuka hati main terjah2 ni...hehehehehe

gurau je ek saudara HafizRahman...jangan marah ek dengan statement panas kat atas tu....saje je wat gempak... sebenarnya HafizRahman terjah pon atas permintaan Kasih sendiri....malam tadi g lawat blog HafizRahman..mintak dier beri pandangan tentang blog Kasih...tak sangka plak, lepas je Kasih tinggalkan mesej kat blog dier, terus HafizRahman buatkan entri khas tuk blog Kasih Suci...thanks ye HafizRahman...kalau u ols nak tahu, besh sangat blog dier...banyak info2 menarik yang boleh kita dapat kat situ...kalu tak percaya, jom kita pakat terjah blog HafizRahman ramai2...JOM TERJAH!!!!--> klik

nak tahu tak apa yang HafizRahman komen pasal blog Kasih??
mmm jom tengok bawah.. komen tu Kasih copy dari entri yang telah dibuat oleh HafizRahman... sila klik gambar dibawah untuk pandangan yang lebih jelas.... 

komen membina dari HafizRahman..tQ so much sbb sudi beri pandangan...(",)


so far, Kasih berpuas hati dengan komen yang telah diberikan... Kasih setuju dengan apa yang telah dikritik dan ada di antaranya telah pon Kasih buat pengubahsuaian.... Antaranya adalah:

Kedudukan shoutbox telah pon dialihkan ke bahagian paling atas --> bak kata saudara HafizRahman, shoutbox tu penting, so kene letak atas supaya mudah tuk sape2 yang nak tinggalkan komen. Kasih setuju sangat2... Contoh yang terdekat adalah diri Kasih sendiri...bila Kasih lawat mana2 blog, first thing yang Kasih cari adalah SHOUTBOX.. kalu shoutbox tu kat atas, so dah xyah nak scrolldown ke bawah tuk cari shoutbox tu...

widget follower dan shoutbox pun Kasih dah letak dekat2... nnt senang kalu ada sape2 yang dah follow, den nak tinggalkan mesej.. tu pon kalau ada yang nak jadi follower Kasih la...huhuhu...

yang lain2 tu, Kasih akan cuba buat perubahan sedikit demi sedikit..contohnye header sendiri! --> yang ni nak kena amik masa sikit nak buat... maklumlah Kasih ni xde la pandai+ kreatif nak design header yang cantik2...hehehe...

ok la, sampai di sini dulu ye...akan bersambung lagi di lain siaran...nak p solat isyak jap..hehehe... 







3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)