kek + cup cakes .. yummy nyum nyum

4

ishk3..belum habis lagi pasal "Hari Tua ku"..huhu...mesti bosan kan dua tiga hari ni asyik citer pasal ni je...ok2, ni last entri pasal sambutan ataupon yang berkaitan dengan my birthday k... Sebenarnya Kasih nak ucapkan terima kasih kepada dua insan yang bersusah payah memberikan kek bufday kepada Kasih. Ha? Siapa mereka?? Ok2..Kasih nak kasi tahu la ni....


Ok.. cantik kan kek yang kat atas tu... colouful gitu...yang tak tahannya, kemain besau lagi nombor "25"...akak da tua...huhu....kek tu datangnya dari kak Jaja'Z... thanks ye Kak Jaja'Z... susah2 je kasi Kasih kek tu... mesti tak tido malam Kak Jaja'Z siapkan kek tu...

dah tu siap buatkan special entri lagi sempena birthday Kasih...really appreciate it..(",) Sayang Kak Jaja'Z...


kek yang kat atas tu tak basi sampai bila2 tau...siap boleh framekan dan gantung kat rumah....tapi kek tu tak boleh mengenyangkan perut Kasih yang sedang lapo...huhu... nasib baik de insan yang tersangatlah memahami hati kekasihnya yang memang nak sangat2 makan kek..hahahahaha....

.
.
.
.
.
.


cantik x cuppies tu.... kalau u ols nak tahu cuppies tu datangnya dari "chenta hati" Kasih...;p
mula2 Kasih majuk sebab xde bufday cake dari dier...huhu... tapi it is so suprise bila time kitorang kuar makan malam, si dia bawakan Kasih cuppies yang sangat2 cumil + cute itu...sangat2 terharu... tQ my dear.. i luv u sooo much... ♥ ♥

4 comments:

  1. ure most welcome kasih..heheh..penat akak uli kek tu..nak kaler kan dengan water kaler lagi..hehheheh

    ReplyDelete
  2. sweet..mesti cam sayang nak makan..;p

    ReplyDelete
  3. Kak jaja : hehehe..bab kaler tu mesti besh kan..hahaha

    ReplyDelete
  4. yanti : haah..sayang sgt nk mkn..tapi kalau x mkn lagi sayang..hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)