Tag Senyuman Paling Menawan

7
Tag ni datangnya dari mamamya.. TQ mamamya sebab sudi tag diri ini...hehehe.. walaupon baru kenal tapi best sangat dapat kenal ngan mamamya..seorang yang peramah, baik hati dan sangat senang berkomunikasi dengannya walaupon cuma di alam maya..(",)

ok, berbalik pada tag yang Kasih dapat ni...Tag "Senyuman Paling Menawan" ni pada asalnya datang dari cikchentazhetty..bak kata mamamya, tag ni sebenarnya 2 in 1.. tag dan contest... mmm first time dapat tag camni...tapi ok la kan, x perlu buat keje dua kali...


nak join contest, mesti la ada syarat2nya kan..jom check it out...*copy n paste je ni..hehe

1. contest ni terbuka tuk semua peringkat umur.
2. 1 gambar je (GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...*hahhahahha gelak jaat*
3. gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max...=)
4. gambar BERSEORANGAN.....(kalu atok nenek nk join tg next contest k)
5. mestilah menjadi follower miss chentazetty
6. sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n linkkan kepada ai...
7. senangkan????? jangan lupe tag kan kwn2 anda minimum 4 org..(kalau follower anda xramai boleh dimaapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kne saman.. (jgn woo skng semua stok saman2 je)

ok, da bersedia nk tengok gambar senyuman yang paling ikhlas dari cik Kasih?
.
.
.

jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
.
.

ha!! ni la senyuman ikhlas dari Kasih... ok x? (",)

.
.
.
.

antara pesanan penaja, miss chentazetty suruh explain "naper anda suka senyum?"

sebab.... saya memang suka senyum... bile senyum hati sentiasa tenang dan rasa ceria sentiasa...lagipon, senyum kan satu sedekah... dengan senyum pon dapat kumpul pahala... untung kan...mmm lagi satu, saya suke senyum sebab dengan senyuman saya dapat buat orang2 di sekeliling saya akan sentiasa rasa senang dengan kehadiran diri ini...hehehe...(",) 

syarat terakhir, nak kene tag 4 orang. sape ek?

nota kaki : contest ni berakhir 20 May 2010.. so sape2 yg x ditag oleh aku, tapi nk join contest ni... sila KLIK sini k..

7 comments:

  1. thanks for tag... nak kene cari gambar senyum eh... byk muka ketat je..huhu

    ReplyDelete
  2. ok.. dah siap...
    ini link dia
    http://satisfiedyourself.blogspot.com/2010/05/senyum-ku-menawanhaha-perasan.html

    ReplyDelete
  3. ooo da siap ea..k, nnt kasih roger link tu ye..

    ReplyDelete
  4. hehehehe...dah join ea....mmg nampak ikhlas senyuman tue...good luck!!!

    ReplyDelete
  5. wow kasih...mmg cantiklah adik sis nie...cute

    ReplyDelete
  6. mamamya : mmg sangat ikhlas senyuman tu..hehe

    Kak Ayu :hehehe...tQ...malu2..

    ReplyDelete
  7. ikhlas dah tapi rugi gambar separuh je..patut bg full..50:50 jugak tp xblh dpt no 1

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)