2 JUTA?????

2

2 JUTA??? Yeay...aku kaya!!! aku kaya!!!
tapi dalam mimpi je la..huhu...
sape la yang baik hati nak bagi duit sebanyak tu.....mimpi !!!!


tQ ye kepada cik emieysandra yang dulu dikenali sebagai cik smile aka sebab sudi tag Kasih... dah lama Kasih peram tag ni....hehehe.... mmmm boleh la Kasih berangan-angan jap dengan duit 2 juta tuh!!!hahahaha....mmmm nak buat apa ek dengan duit sebanyak tu??? jom layan angan2 mat jenin versi Kasih Suci..(",)

TAPI SEBELUM TU
jom check it out pesanan penaja....

1. Siapa yang baik hati anto tag ni?
seperti telah dimaklumkan di atas... i've got dis tag from cik SMILE.. (sori lama benor simpan tag ni buat pekasam!!!)

2. Tag kawan2 yang semestinya akan layan berangan bersama2 korang.
 jap eaa.... dah siap entri ni baru pk nak tag sape...hehehe

3. Dah tag kena la jenjalan war2kan kat kawan korang yang korang nak bagi 2 juta kat dorang...
okai (",)

4.  Apa agaknya angan2 korang tu?
let's check it out kat bawah....hehehe
.
.
.
.
.
.

first sekali, Kasih nak guna duit tu tuk buat majlis kahwin....hehehehehe.... bina pelamin dalam taman, yang dipenuhi dengan bunga2 ros segar....

gambar hiasan semata-mata

nak beli rumah besar....
.
.
.
.
.


nak bawak mak + ayah pergi menunaikan haji dan umrah

.
.
.
.


nak bukak ladang strawberi + ladang rose cam kat cameron highland.... nanti hasil tanaman strawberi dan rose tu boleh dipasarkan... bley la menuntut ilmu tanam menanam dari blogger Kak Jaja dan suaminye...hehehe


nak travel satu dunia dengan orang yang tersayang...ngeh ngeh ngeh...
.
.
.
.
.

mmm ape lg erk, tadi cam banyak je yang terlintas dalam kepala ni...tapi dek kerana mata ni dah ngatuk, hilang semua idea2 tuh... mm xpe la, nanti nak sambung dalam mimpi tido la...(",) 

5. Cuba korang cakap camner kita nak dapat duit sebanyak camni kat dunia realiti ek?
menabung dari sekarang.... sikit2 lama2 jadi bukit.... betul tak... takkan nak tunggu duit jatuh dari langit kot.... alamaknya, berjanggut la menunggu... dah tumbuh janggut pon duit 2 Juta tu takkan datang bergolek....









2 comments:

  1. klu zai dapat duit 2 juta...macam tidur dibawah timbunan duit...hahaha..

    ReplyDelete
  2. hehehe...besh jugak tu...tido bertilamkan duit...tapi bahaya, nnt de pulak yg dtg rompak time tengah tido...huhu...xmo2...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)