Contest - Anda Photogenic?

8

Kena tag lagi... Tag ni datangnya dari Anna.. Kali ni tag tersebut berbentuk contest...kirenya 2 in 1 la ni... menarik la contest ni... kepada sesiapa yang rasa dirinye photogenic, jangan buang masa...jom join contest yang dianjurkan oleh cik YEYEN ni... mane la tahu kot2 dinobatkan 'Photogenic' oleh cik Yeyen nanti..(",)

 ni la cik Yeyen tu...comel kan...memang photogenic picture nih...(",)



1. Terbuka kepada semua peringkat umur.
ok, nampaknye takde limit umur... bapak2 ibu2 adik kakak, jom join contest ni...

2. Gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!
ok2...(",)

3. Gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mungkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
agak2 gambar ni photogenic tak? hehe... takut perasan sorang2 plak nanti..

4. Hanya sekeping gambar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join, tunggu next contest yeah .. :)
OK. Done!

5. Mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY
Done!

6. Sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
Baik cik yeyen...kite tengok sape yang bertuah akan ditag..hehehe..

7. Letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
ok!
8. Tarikh tutup contest ini ialah 30 JUNE 2010

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Gambar yang terpilih untuk contest 'Photogenic' ni adalah
.
.
.
.
.
.

Ok tak? hehehe...
siap posing ngan udang lagi... Agak2 laku tak udang tu kalau gune model di atas sebagai 'duta'nye..hahahahaha!


8 comments:

  1. orang ke photogenic udang ke photogenic? huhu

    ReplyDelete
  2. macih.....

    nanti akak carik ada ke tak pict. yang fotogenik...

    gud luck ya...

    ReplyDelete
  3. Kak Ain : sama2..gud lak ye kak...(",)

    ReplyDelete
  4. hehe..ramai gak yg join kontest ni... good luck.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    MUSIC PLAYER DI BLOG

    ReplyDelete
  5. nabilah : haah...ramai gak yg join..jom la join skali..hehehe

    ReplyDelete
  6. kasih... macam kenal je gambar tu.. ngeh3..
    asal tak letak gambar yg kat chenor tu.. ala2 model gitu.. hehehe.. btw, gambar ni pon cun..

    ReplyDelete
  7. Anna : hehehe...alamak kantoi la plak..hihihi...gambar kt chenor tu x sempat nk edit la...huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)