Hadiah from Kak Jaja... Thanks a lot

3

Pon pon pon.... yeay...hadiah dah sampai.... setelah sekian lama menunggu 'surprise' dari Kak Jaja, akhirnya pagi tadi baru berkesempatan pergi ofis kolej tuk jenguk 'surprise' ni... sori ea Kak Jaja sebab selalu tak menyempatkan diri untuk ke opis kolej...almaklumlah kul 8.30 dah masuk keje.. kul 5.30 baru balik... tapi pagi td, pepagi lagi Kasih berkunjung ke opis tuk amik hadiah ni... opis baru bukak, tapi Kasih dah tercongok tunggu kat luar... fuh bangga kejap sebab jadi orang yg terawal berkunjung ke opis kolej...

 
 bungkusan pos laju yang tertera nama dan alamat si penerima.. hehehehe...isi dalam tak tahu lagi ni... (",)
nak tau tak apa isinye? jom tengok bawah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

birthday card yang sangat comel... siap ada butterflies ngan lady bird... ala2 dalam hati ada taman gitu...hahahahahahahaha.... i like it... ahaks..

dan yang paling Kasih suke words kat dalam kad tu... "Wishes you grow more beautiful each day".. wah terasa cam puteri la pulak... siap ada bunga2 lagi... pink color maa... for sure la Kasih suke dat color....


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

bukan kad je yang Kasih dapat tau.... ada lagi satu benda lagi yang tersangatlah cute... nampak tak dalam gambar kat bawah tu... yang color pink tu... siap ada crown lagi.... comey kan... frame gambar yang tersangatlah cute cam pemberi hadiah ni.. hehehehe....


kita kasi zooommm sikit.... 
tak sabar nak masukkan gambar Kasih kat dalam frame tu... nak kena  g anto kedai dulu la gamaknye... maklumlah, gambar berlambak tapi semuanye berbentuk softcopy... tapi takpe, nanti Kasih balik Trg, boleh la godek2 gambar2 kat dalam album kat rumah... mana la tahu ada gambar cun yang boleh ditempatkan dalam frame ni..hehehehe...

.
.
.
.
.
.


thanks a lot for the cutest present
really appreciate it
sayang kamu... kasi muaaaahhhhhh sama kamu..



3 comments:

  1. bagussss..dapat jua akhirnya hadiah itu..akak nak cadang kat pos malaysia.buang je la slogan 'dijamin sampai esok' tu..penipu amattttt..thanks sebab suka hadiah akak bagi walaupun tak seberapa...tapi hadiah satu lagi mana? dah masuk perut ek? hehheheheh

    ReplyDelete
  2. akak still rasa tak puas hati selagi tak tau kemana hadiah satu lagi tu hilang..geram la..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)