Pink Award...

4


Sila link org yang bagi award kepada kamu.
time berblogwalking kat blog Whitey Mommy.... dier ada pass kan award ni tuk sesiapa yg minat pink kaler... so, dengan tak malunye Kasih pon amik la..hehehe

Nyatakan sebab-sebab anda suka kaler pink.
sebab kaler pink ni sweet sesangat... so sesuai untuk ladies... bile ladies pakai pink kaler ni, pasti terserlah kelembutan seseorang tu... bile dikelilingi dengan benda2 yg berkaler pink, rasa sangat tenang...hehehe... tak tau la org lain cane...

Sejak bila anda suke kaler pink.
sejak study kat matrik.. actually dulu sangat suka dengan kaler purple.. sekarang pon still suka dengan kaler purple, cuma kalau purple digabungkan dgn pink, kaler tu lagi nmpak menarik... combination kaler yg sangat kena pada mata Kasih..


Nyatakan 5 barang paling kamu sayang b'kaler pink.
1) Tuala
2) Bedsheet
3) Pakaian
4) Brooch
5) Bantal peluk
eh..banyak lagi la...tak tersenarai la pulak... tu belum masuk barang2 dlm bilik mandi, aksesori2 yang lain lagi..


Snap picture kamu dgn barang kamu yang kaler pink itu.
alamak! nak kne snap dgn barang2 pink ke? mmm xpe la, kat bawah ni Kasih snap barang2 kesayangan Kasih yang berwarna pink k... (",)

Handphone stand

Accessories box

Beg make-up, jam tangan, lip ice, silky white powder, hand sanitizer dll


hah! gambar Kasih pakai tudung warna pink.. hehe

Tagged kawan kawan kamu yang minat PINK jugak.
sape ea yang minat pink?
setahu Kasih, rasanya Kak Ayu @ Citarasa Rinduan pon minat kaler pink... dan kepada sesiapa yg suker kaler pink, sila la amik award ni ye! nnt gtau Kasih ye yang kamoo juge adalah peminat pink kaler.. (",)



4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)