I'm da winner...yeay!!!!!

6

Alhamdulillah...syukur sangat2...
gembira sungguh hati ini saat2 terpandang mesej kat shoutbox

 .
.
.
.

terkejut ada! gembira pun ada... tergamam kejap, tak percaya...hehehehe....maklumlah, sebelum ni dah banyak masuk giveaway tapi tak pernah pun menang... tapi kali ni, alhamdulillah Kasih bertuah.... 
ni la bukti kemenangan Kasih dalam NisaChoc Giveaway...
.
.

dan hadiah yang bakal Kasih terima tak lama lagi adalah..... tak lain dan tak bukan ialah Love box 8 praline chocolate seperti gambar di bawah... yummy....tak sabar nak tunggu...hehehe



nota kaki : thanks diucapkan kepada NisaChoc sebab memilih Kasih sebagai pemenang...lenkali kasi lagi ye...(",)





6 comments:

  1. waa bestnyeee...nanti dah sampai i dtg bilik ok..wat muka tak malu nih hakhak...oh ya..kalo free meh tolong kemas2 brg i kat k9 yee wawawa mls tul nak ngangkut..

    ReplyDelete
  2. Kak Jaja : nak sebijik? mmm boleh2...hehehehe...

    ReplyDelete
  3. Farha : wawawawawa...dtg bilik bile nak sumting je ea...ni nk marah ni..hehehehehe...kalau free2 dtg je...bilik ni sentiasa open utk semua org (girls only)..hehehe

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah...camne leh dpt ni???nak sekotak :P

    ReplyDelete
  5. FareedSairi : alhamdulillah...ni la dinamakan tuah...hehehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)