Tak faham la!!

4

Fikiran tengah kusut dan bercelaru
memikirkan apa benda la semua tu ye!
ala status Gliterati kat akaun nuffnang tu.... ada jugak yang sebut status GeliHati..hehehe..
.
.
.
.
kadang2 bingung bila kala status tu sentiasa berubah-ubah
kalau sebelum ni ada dua status je; Leaderboard dan Skycraper
alih-alih, muncul pulak lembaga yang bernama Large Rec
di awal kemunculan, Large Rec tu berada kat bahagian bawah sekali... tapi entah bila entah 'dia' dah ubah kedudukan kat bahagian atas sekali... agak2nya mereka2 ni main lumba2 kot... sapa yang paling atas, dia pasti juara (cam iklan MILO la pulak)...hehehe
.
.
masalah negara yang kini melanda kotak fikiranku...huhu

.
.
.

tolong ye kawan2
kalau ada sesiapa yang tahu pasal 'isu' ini
tolonglah perjelaskan kepada insan yang langsung tak tahu menahu pasal benda alah tu...
pleaseee....




4 comments:

  1. tolonglah sesape terangkan sbb saya pun tak paham gak

    ReplyDelete
  2. rasanya kalau full 5 star tu, maknanya iklan rancak dan kerap keluar di blog

    ReplyDelete
  3. yg tu sebenar nya tempat iklan yg kerap kluar..law dapat full bintang tu lebih bgus g..so iklan bnyak lah..n tempat iklan tu sesuai...

    ReplyDelete
  4. Ieda & Wan : tq tolong perjelaskan pasal tu...tp apa beza antara Large Rec, Sky SCraper & Leaderboard?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)