Contest : Gift to the lucky person

6

Contest : Gift to the lucky person by Asumi

Hai pening jugak nak pilih satu gambar yang betul2 menarik dan berkenan di hati ni. Maklumlah, banyak sangat koleksi2 menarik seperti blouse, t-shirt, kasut dan aksesori lain kat blog Asumi ni.. rambang mata dibuatnya.. tapi setelah sesi pemilihan dibuat, maka dengan ini Kasih memilih gambar di bawah sebagai gambar pilihan.
.
.

Kenapa pilih gambar di atas?
Sebab, Kasih memang suka kumpul kasut. Nice la kasut tu...very simple..boleh dipakai samada pergi kerja, ke kelas ataupun pergi jenjalan. Tambah pulak warna hitam, mudah untuk dipakai dan disesuaikan dengan semua warna baju. hehehe
.
.
dan SYARAT terakhir.
Saya tahu contest ini dari AnnaZanariah.


6 comments:

  1. cik kasih.. anna tau, kasih akan pilih kasut. hehe.. semoga menang, dapat la pakai beraya nnt.. :)

    ReplyDelete
  2. gudd luck kasih....

    akak pun dapat jugak jemputan untuk join ga ni...

    belum wat n3 lagi...

    ReplyDelete
  3. Anna : cane tau yg kasih akan pilih kasut ni...kagum2...hehehe...insyaAllah, kalu de rezeki ley bergaya time raya nnt..doakan ek..hehehe

    ReplyDelete
  4. Ain: terima kasih...join la jugak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)