Award dari Cik AnnaZanariah...

2

Salam semua. Rindunya la kat blog Kasih Suci ni ha. Dah lama benor takde entri2 menarik yang sempat Kasih ceritakan kat sini. Sori ye...tuan rumah tak berkesempatan untuk mengadap internet seperti dulu disebabkan beberapa masalah yang tidak dapat dielakkan... insyaAllah, tiba waktunya nanti cik Kasih ni akan kembali aktif untuk bergelar blogger yang paling TEGAR di abad ini...ececeh..

ok la, cik Kasih dah tak nak simpan lama2 hadiah yang orang kasi. ye la kan, orang memberi kita kena la menerima dengan hati yang ikhlas. sebabnya bukan senang nak dapat hadiah ni..tambah2 AWARD yang sangat eksklusif kat bawah ni ha..hehehe


Award yang tak ada nama ni datangnya dari cik AnnaZanariah (my best buddy in the world). Thanks a lot my friend... really appreciate it.
.
.
.
.

Yang terharunya, bukan satu cik Anna kita ni kasi award. Tapi dua...
"BEAUTIFUL BLOGGER" award.
perghh...bangga kejap. Cantik ke tuan empunya blog ni? hahahaha....
si pemberi award ni pun lawa orangnya..tapi dah berpunya ok!
.
.
.
ok la, kepada sesiapa yang sudi ambil award2 kat atas ni.. dipersilakan ye!
BABAI...(",)


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)