sesi bergambar bersama bebudak lab...

3

baru dua hari balik Trg.. rindu pulak kat bebudak satu lab (Sharif, Zul dan Rezza)..rindu dengan gelak ketawa serta gurau senda diorang. walaupun mereka-mereka tu berpangkat junior, tapi senior diorang ni selalu kena buli dek diorang... ooo mentang2 la senior kamu ni lemah lembut orangnya (ececeh..betul ke?), suka2 hati kamu je buli ye...dah dekat2 nak raya ni baru la sibuk nak mintak maaf...hehehe... tapi jangan risau ye adik2 sekalian, kakakmu yang tersangatlah baik hati ni tak pernah pun simpan dalam hati...sempena bulan baik, hari pun baik, akak dah lama maafkan segala salah dan silap korang semua...

sesi bersalam-salaman di antara satu sama lain (time ketua projek takde..hehehe)
.
.
.
.

teringat pulak hari terakhir kitorang kat lab.. walaupun kerja banyak sedang menunggu untuk dibereskan, tapi masing2 dah xde mood nak buat kerja.. sebabnya mode kerja masing2 sudah berubah kepada MODE RAYA..hehehehe...konon bergambar sebab nak buat kad hari raya. tapi sampai sekarang kad raya tak siap2..hahahaha...xpe la, simpan je la gambar2 tu untuk letak kat kad raya tahun depan...hehehehe...



3 comments:

  1. esok nak pegi bersalam2an dgn kengkawan kat opis gak, sedar diri ni byk buat dosa

    ReplyDelete
  2. Liza : bagus la...sempena bulan baik ni adalah baik kita saling bermaaf-maafan sesama umat ISlam...

    ReplyDelete
  3. bersalaman di hari mulia..slmt ari raya :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)