1st Lucky Draw by Atie Aizam

3

Sudah lama tak join lucky draw.... Lucky draw kali ni dianjurkan oleh Atie Aizam. Thanks ye cik Anna sebab sudi tag cik Kasih yang busy ini...hehehehe....



Syarat2nye senang jer...
1. Anda mesti seorang blogger. - Yes, i am.
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com - ok!
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia. - wajib!
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam.- I'm done!
5. Mesti letak banner 1st lucky Draw tu yer kat entry anda dan linkkan ke blog ni. - wokeh..
6. Kat sidebar pun, jangan lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga. - okie dokie..
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry in saje. - baik
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda. - mau tag cik eyeme la...hehehe
 

 wow...cam menarik je hadiah... jom join!!!

laptop accessories
  ada 10 barang dalam box ni termasuk mouse, cable lock dan sebagainya..

Tarikh tutup: 30 November 2010


3 comments:

  1. Salam kasih.. atie dtg tengok2 penyertaan ek.. sume ok.. b4 tu atie nak ucap time kasih yer sbb sudi join GA atie ni.. atie doakan jieda berjaya k!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)