Blogger-Geng

1

Salam semua.. dah lunch? alhamdulillah, Kasih dah selamat makan tengahari dengan En. Tunang tadi...hehehe...kenyang sudaa setelah pekena nasi berlaukkan ayam gorang+kacang gorang+sambal belacan...mmm yummyyy....

 GengBlogger yang disukai ramai pada suatu ketika dulu...

Ok...niat dihati bukanlah nak bercerita tentang makan2...tapi nak story mori tentang satu laman web yang Blogger-Geng...ala2 GengBlogger yang telah diserang Malware... sure ramai yang happy dengar pasal ni kan...ye la, semenjak GengBlogger dah diserang virus, para blogger pon dah takde tempat untuk "Ping Entry".. so, no need to sad anymore! dengan adanya laman Blogger-Geng ni, para blogger sekalian boleh meneruskan aktiviti lama mereka di laman tersebut.

ni la rupa laman Blogger-Geng yang dimaksudkan

TAPI...
kawan2 sekalian jangan salah anggap pulak ye..
Blogger-Geng ni bukannya menggantikan Geng Blogger yang dulu tu ye... Blogger-Geng dan Geng Blogger adalah dua laman yang berbeza ok!

paparan untuk ping blog anda...

SO
apa lagi kawan2?
jom la sertai Blogger-Geng ni...jom pakat meriahkan laman Blogger-Geng.







1 comment:

  1. menarik ni, nanti akak nak tinjau la...

    thanks sharing dear...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)