Payment On Hold? HUH! sedihnye saya!

6

Bukak emel pagi tadi, terpandang la satu emel dari NuffNang...pada awalnya, quite happy bila terfikir sure emel ni bagitahu yang cek Nuff sedang diproses, dan bakal dapat tak lama lagi...
.
.
.
.
TAPI
setelah diteliti betul-betul... Aiyak!!!
"Payment on Hold Due to Possible Incomplete Payee Name"

klik gambar untuk tumbesaran gambar
.
.
.
.
.
ALASAN?
Nama yang didaftar tak sama dengan nama dalam IC. Aduhai...agak2nya mesti terlupa nak tulis "Binti" masa daftar dulu...sedih la camni..hukhuk...alamaknye, tak dapat la cek dari Nuffnang bulan depan...ada tak sapa2 yang pernah lalui masalah yang sama sebelum ni? apa nak dibuat ye?








6 comments:

  1. mesti lupe letak binti, sama lah ngan ieda, hehehehhe :)

    ReplyDelete
  2. ALAMAK..SAYA PON SAMA LA..XTAU NK BUAT APA JUGAK t__t

    ReplyDelete
  3. ciannye dia.. try contact pihak nuffnang sendiri la.. ask them.. duit tu...

    ReplyDelete
  4. alemakkk cam tu ke....ishhh dulu register boh nama ape gaknya..mmg le lama lg baru leh cash out...tapi...

    ReplyDelete
  5. Alinac: kena tukar...kalu tak masukkan "Binti", kena tukar dulu..kalu tak susah nnt nk claim

    Ana: dah ambil tindakan..hehehe

    lelord: kena ambil tindakan skrg kak..kalu tak susah nnt..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)