Gila shopping ONLINE...

6


Siapa suka shopping secara ONLINE? Sila angkat tangan...
sekarang ni semakin ramai yang suka shopping tak kira la baju ke, shawl ke, tudung ke, buku ke, dan macam2 lagi la secara online kan..senang..yang penting duit ada dalam akaun masing2... lagipun, bukannya banyak masa nak pergi jalan2 kat shopping complex, pilih2 baju.. makan masa.. kalau online ni, just pilih je..kemudian order, bayar, lepas tu tunggu je baju yang diorder tu sampai kat depan rumah. 
.
.
.

kalau nak tahu, sekarang ni cik Kasih tengah "gila" shopping korean dress... Hahaha...cantik pulak tengok model2 tu bergaya dengan baju2 tu kan...tuan punya badan dah sememangnya cantik, sure la pakai papepon cantik...tapi cik Kasih ni tak la cantik macam model2 korea tu...huhuhu...tapi tak kesah la kan.. gaya yang penting...hehehehe...
.
.
.

Antara baju2 yang menarik minat cik Kasih.
jom layan..




6 comments:

  1. kalau my size, payah skit kot nak shop online...

    ReplyDelete
  2. kella

    kelakuan shopping dionline dah menyamai en zalie..kamu samalah..hehehe

    ReplyDelete
  3. a.a.sila isi borang ya

    tulis peserta GA alinac

    ReplyDelete
  4. Liza : oh yeke kak..tp kne careful gak dlm pilih size...takut x muat ngan badan...

    Kak Ayu : hehehe

    Alinac : ok..DONE!

    Kak Lelord: boot tu x jual la kak...hehehehe

    ReplyDelete
  5. ehem.. nak beli online kene hati hati..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)