Februari 2011 kini menjengah...

4

1 Februari = Hari Wilayah...
warga2 yang stay kat Kuala Lumpur sure seronok bercuti hari ni kan...mungkin ada yang mengambil kesempatan untuk pulang ke kampung halaman masing2...ye la kan, alang2 dah cuti, better apply cuti untuk hari esok (bagi yang bekerja la), sambung terus dengan cuti CNY pada 3 & 4 Feb....seronoknya CUTI kan!!!!
.
.
.

Tambah2 pulak sekarang kan cuti mid-term, so memang kt UTM especially kt KTF sememangnya lengang...yang tinggal pun hanya international students dan Msc serta phD students yang gigih membuat researh masing2..huhu....jeles la pulak sebab takde cuti cam bebudak degree...nak apply cuti pun nak kena fikir dua tiga kali jugak...sebabnya, nak simpan cuti untuk bulan MAC nanti...hehehehe....
.
.
.
.
bercakap tentang bulan Februari... apa yang BEST sangat bulan Februari ni... deejay2 kat HOTFM kemain lagi hangat membincangkan tentang peristiwa2 yang sukar dilupakan yang berlaku dalam Februari... Bagi KS, takde pape yang istimewa kot tentang bulan ni... sama je dengan bulan2 yang lain... cuma bulan ni merupakan bulan terakhir KS bergelar anak dara...hahahahaha...itu yang pastinye!!! Tapi mungkin orang lain, bila sebut je Februari sure terlintas dalam fikiran tentang Valentine's Day kan...oopss...sori ye! Seumur hidup, KS langsung tak pernah meraikannya...sebab bagi KS, perayaan tersebut langsung tak pernah hadir dalam kamus hidup KS...sebab yang pastinya setiap hari adalah hari untuk berkasih sayang tak kiralah sesama kekasih hati, famili tercinta serta sahabat handai yang dikasihi....


Februari cuma ada 28 hari je... banyak perkara yang perlu diselesaikan dalam bulan ini...perlu perhatian yang lebih untuk kerja2 phD... yeaahhh...chaiyokkk!!!!
.
.
.

dan yang pastinya, hari2 minggu KS pasti akan penuh dengan gerak kerja bungkus membungkus....nasib baik ada yang sudi membantu....






4 comments:

  1. apa ada pada bulan februari? hurmmm, rasa-rasanya itulah pertama kali saya mengenali apa ertinya cinta :-)

    ReplyDelete
  2. salam..maknanya..ini pengantin baru to be lah ye..tahniah

    ReplyDelete
  3. syuQ : wah...first time kenal erti cinta...wow..so sweet..

    ReplyDelete
  4. Suri : salam...haah, lebih kurang gitu la..hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)