Married already...(",)

5

Alhamdulillah, pada 11.03.11 yang lalu, KS sudahpun selamat bergelar isteri kepada Fakhrul Anwar bin Khalil.. dengan hanya sekali lafaz, kami sah bergelar suami isteri. Syukur padaMu Ya Allah kerana mempermudahkan segala urusan pada hari tersebut.

Wajah yang terpancar rasa bahagia saat selesai majlis akad nikah. Kini tanggungjawab sudah bertambah... Doakan semoga KS menjadi seorang isteri yang solehah kepada si suami.. InsyaAllah.

Hati sedikit gugup....perasaan macam tak percaya dah jadi isteri orang...hahahahahaha....
.
.
.
.
.


Keesokkan harinya, 12.03.11 merupakan hari persandingan kitorang.
Majlis persandingan mula awal iaitu jam 11.00 pagi. Walaupun hujan lebat, tapi perjalanan majlis tetap berjalan seperti yang dirancang. Kesian budak2 kompang, terpaksa berkompang dalam hujan mengiringi pengantin.

 Serius betul muka pengantin...hehehehehe....terima kasih banyak2 diucapkan kepada Ana dan Epul sebab sudi kepit kitorang...hahahahahaha...kedua2nya diimport khas dari UTM. Ana merupakan best buddies KS dan Epul pulak junior En Hubby.


 Gambar pengantin malu2 saat ditepung tawar...hahahahaha....tekun betul para pengepit pengantin buat kerja...takpe2, sudah sesi renjis merenjis kita g serang makanan ye! (",)
.
.
.
.
.
.

Sekian dulu edisi review majlis perkahwinan KS dan pasangan tempohari. Doakan kebahagiaan kami suami isteri ye...Sorry sebab lambat stori mori citer kawen ni...hehehehe...ingatkan nak tunggu gambar dari fotographer, tapi dah ramai sangat yang request, tak sedap hati pulak nak peram gambar lama2...hehehehe...









5 comments:

  1. tahniah...semoga jodoh berpanjangan...

    ReplyDelete
  2. kasih......
    terima kasih akhirnya kongsi jua gambar semasa pernikahan/persandingan kamu

    insyallah bulan 5 kami sampai..jom cikgu cte kita ke johor jaya..hehehe

    ReplyDelete
  3. Tahniahh~ Selamat menempuh alam perkahwinan ye :)

    ReplyDelete
  4. Cikgu CTE: Terima kasih...

    Kak AYu: Sama2...setakat tu je yg boleh Kasih kongsikan...jangan lupe dtg majlis bln 5 nnt ye...

    Farha: Terima kasih...

    Lelord: Thanks...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)