Gangguan Punya Pasaiii...

0

Gara-gara "Gangguan", hidup ku turut terganggu...Hehehehe...eh, statement takde kaitan langsung! Sapa yang dah beli dan baca buku ni? Sebenarnya buku ni takde dijual di pasaran ye..sebab buku ni adalah buku indie atas usahasama 10 orang blogger yang bergabung tenaga mengarang dan menulis cerita2 berunsurkan seram. Salah seorang daripadanya adalah Fikri Kacak, kawan Incik suami merangkap kawan aku juga..Cerita yang ditulisnya adalah bertajuk "Pagar"...Mmmm seram ceritanya, nasib baik baca pada bulan puasa, hehehehehe...

[Cover buku "Gangguan"]

.
.
.
.
.
Memandangkan penjualan buku dan sambutan yang memberangsangkan, jadinya dengar2 khabar cerita "Pagar" tu akan dijadikan filem pendek. Wah, kemajuan yang baik nampaknya...Rasa2nya penggambaran pun dah bermula cuma belum siap sepenuhnya. Kalau lah filem yang bakal dikeluarkan ni berjaya satu hari nanti, aku sebagai kawan dia turut tumpang gumbira la...Nak kata kembang hidung, sure tuan punya pengarah filem tu lagi kombang lobang idungnya...hahahahaha...Walaupapepon, tahniah dan gudlak la ye Mr Fikri Kacak....Teruskan usaha dan minat anda dalam mengetengahkan idea2 bernas dalam seni ni...Mana la tahu, one day nanti anda boleh berada sebaris dengan ACUL...hehehehe....




0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)