Selamat Ulangtahun ke-2

7
Happy birthday to you..
Happy Birthday to you..
Happy Birthday to Kasih Suci
Happy Birthday to you....
.
.
.
.
YEAY!!!
Dalam diam tak diam, usia blog ni dah cecah 2 tahun 2 hari dah...
Terlambat dua hari tuk buat special wish kat sini...

Daisypath Happy Birthday tickers
.
.
.
 Walaupun blog KS ni takde la seglemer blog RedMummy or Ben Ashaari, hanya sekadar suam2 kuku je...tapi alhamdulillah, selagi tuan punya blog masih diberi nafas di atas muka bumi ini, blog ni akan terus hidup....(",) Terima kasih kepada yang sudi membaca dan mengikuti blog picisan yang tak seberapa ni.... Semoga semangat untuk terus menulis dan menulis tak pernah pudar dalam diari hidup KS... InsyaAllah...










7 comments:

  1. tahniah sayang...

    moga blog kamu terus bersiaran...
    perut dah ada isi, moga tetap tinggalkan coretan buat kami pembaca yang kesini ya

    ReplyDelete
  2. dik, kak tengah tekun dok senaraikan kawan2 yang dok preggy, betul tak entry sis yang kamu due bulan julai?
    nanti betulkan ya

    ReplyDelete
  3. kak ayu: thanks kak ayu sayang....insyallah kak, walaupun berisi tak memberi halangan untuk terus mencoret di sini..mungkin cerita pasal baby banyak yang bakal bersiaran..harap jangan jemu tuk membacanya sudah...hehehe

    ReplyDelete
  4. kak ayu: owh kak ayu...terharunya...akak ni memang seorang yang sangat prihatin dan penyayang...due kasih insyaallah bulan ogos...ada salah sikit tp kasih dah betulkan kat entry blog akak tu..(",)

    ReplyDelete
  5. wahh.. tahniah tau.. dni terlupa bila tarikh mula dni wat entry hehe.. rasanya bulan januari/februari juga :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)