Dating berdua....

2

Tak habis lagi nak bercerita pasal anniversary kitorang 3 hari yang lepas.
Lepas check-up kat Klinik Maimunah, kitorang plan nak g dating berdua kat Jusco Tebrau. Macam la sebelum ni tak pernah berdating berdua camtu...cuma dating hari tu rasa special sikit sebab meraikan hari bersejarah kan... tunggu turn kat Klinik Maimunah punya la lama...ramai betul orang hari tu, sebelum ni tak pernah pulak seramai gitu.
.
.
.
Plan asal nak g makan2 besar kat Manhattan Fish Market, alih2 kedai tu under construction! Owh, terasa sangat2lah frust... kenapa la engkau nak renovate time kitorang nak g makan2 kat situ... spoil betul la....takpe la, takde rezeki kami agaknya... Sebelum decide nak g makan2 kat tempat lain, kitorang berjalan-jalan, tawaf kedai2 yang ada kat situ...dan semestinya kedai yang jual gadget2 menjadi pilihan sasaran kami suami isteri...hahahaha.... dah alang2 ada peluang jalan2 camtu, ni la peluang nak usha2 barang baby... usha2 je la dulu, nak beli tunggu dulu la...awal lg... tapi dalam keterujaan melampau yang tak dapat di kawal dek kerana kecomelan + ke"cute"tan baju2 baby tu semua, sempat jugak la sambar 1 helai romper + 1 baju tido untuk baby tersayang... Huh! Tak sabar nak tunggu Mom dan Baby Expo kat Danga City Mall 23-25 March ni... time tu boleh la borong barang2 baby puas2 kot...
.
.
.
.
Dah penat jalan2, perut pun dah berkeroncong lagu keroncong mintak diisi. Punya la syok berdating, sampaikan tak perasan rupanya hujan lebat + ribut kat luar...huhuhu...Setelah berbincang, finally kitorang decide nak makan2 kat Kenny Rogers.. Dah lama kot tak makan2 kat Kenny Rogers ni... sebabnya tekak kitorang ni tekak melayu, jarang sangat lah nak layan makanan2 omputih ni...hehehe...


So, sajian untuk kami berdua haritu adalah Kenny's Roast Lamb... Layannnn....
 Maka dengan ini tamatlah sudah cerita edisi anniversary kami suami isteri.... (",)


 


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)