Our new member...

0


Alhamdulillah, pada 23/4/2012, adik ipar KS selamat melahirkan baby perempuan yang diberi nama Hasyaa Nur Dalili binti Mohd Zulhairi. Kiranya Hasya adalah cucu sulung dan anak saudara sulung dalam keluarga suami. Masing2 gembira dan teruja dengan kehadiran orang baru. Bukan sahaja ibu dan ayah Hasya yang excited, malah atuk, nenek, makcik dan pakcik Hasya tumpang excited sama. Bagi KS perasaan tu pernah KS rasai bila saat dapat anak buah pertama 20 tahun yang lalu. hehehe... lama kan... anak buah pertama dalam famili KS dah pun berusia 20 tahun sekarang...dah besar panjang dah pun.. dah sama besar dengan makcik dia ni ha..
.
.

Hubby adalah antara orang yang paling excited dapat anak buah baru ni. Pantang hujung minggu kalau takde kerja, sure diajaknya balik ke rumah MIL nak tengok baby Hasya. hehehe... tu baru anak buah, bila dah dapat anak sendiri tak lama lagi, tak tahu la macam mana lagaknya nanti.. tak nak keluar rumah agaknya.. Sejak dulu lagi memang tahu yang hubby ni memang sukakan budak2.. kalau time balik ke Trg, kemain lagi dia suka melayan anak2 buah KS yang berderet-deret tu..

.
.
Hasya yang comel... Baby memang comel kan...ada ke baby yang tak comel? hihihi....
.
.
.

Adik ipar dah pun selamat... turn KS bakal menjelma nanti... seram sejuk pulak bila dengar cerita saat2 nak bersalin ni. Ouch... tak nak fikir dulu saat itu.. yang pastinya nak menikmati saat2 manis dan indah sepanjang bergelar pregnant mommy ni..  rasa bahagia bila rasa tendangan manja si kecil.. tak sabar nak menanti kehadiran si kecil ni.. hehehehe....








0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)