MASA '10

0
seperti tahun-tahun sudah...pada 22 Feb, Kolej Tun Fatimah (KTF) telah menganjurkan MASA iaitu Malam Anugerah Srikandi yang bertemakan "Night at the Oasis"....Srikandi dipilih kerana ianya cukup sinonim dengan warga kolej yang terdiri drpd sume gadis-gadis ayu dan cun belaka...hehehe...(",)

alhamdulillah...majlis berjalan dengan lancar walaupun pada awalnya mcm2 hal yang tak di duga timbul...tahniah gak kepada adik2 jkm sesi 2009/2010 kerana bertungkus lumus menjayakan program besar kolej kita....give a big clap!!!yeahhhh....

bertepatan ngan tema, maka masing2 xnk mengaku kalah dan masing-masing datang dengan memperagakan busana yang mengalahkan artis lagaknya....xpe2..aku bg can kt adik2 tuk bergaya lebey2 mlm tuh...yela..kite sbg senior nih tumpang gembira je dan memeriahkan mjls je....

mmm lg satu, sebut pasal MASA..warga kolej selalu x sabar menantikan kedatangan artis jemputan yang bakal buat persembahan...ye la...tahun lepas NUBHAN yang datang...fuhhh...x terkawal mlm tuh..masing-masing fanatik btul ngan si nubhan sorang tuh...tp tahun ni xde yg kurangnye....cuma keadaan terkawal sket la if nk compare ngan tahun lepas....fuhh lega...nk tau sape yg dtg tuk MASA kali ni? mmmm..yg join diner mlm tuh mesti tau kan....

jeng jeng jeng....ni ha!!!mesti u all kenal kan...alaaa....yg glemer ngan lagu "Seribu Tahun" dan "Selamat Ulangtahun Sayang"...haa..btul la tu...x laen x bukan abang Imran Ajmain....

 
poskad Imran Ajmain yg sempat aku amek.... siap signature skali...(",)

actually, aku xde la minat sgt kt Imran Ajmain..but satu je yg aku kagum sgt psl dier...he is a very humble person...very soft spoken dan sgt mudah tuk bekerjasama dengan dier...thanks ye abg Imran Ajmain coz sudi layan je karenah kami2 sume nih...al-maklumla sumenye pompuan...excited lebey sket...hehehe....

yg beshnye kami la sbg para AJK... aftr abes diner pon stil ley lepak2 n sembang2 duk semeja walaupon jam dah cecah kul 12.30...pape pon, IMRAN AJMAIN...u'r de best!!! mmm kt bwh ni aku nk kongsi la sket sebanyak gmbr2 yg sempat dirakamkan bersama-sama....

 lepak2 jap b4 balik.....

 pose bersama Imran Ajmain...

 Ya habibi ya maulana....

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)