ada bakat ke??

0
Ada bakat ke????Hahahahahaha...gelakkan diri sendiri....
da lama dah nk share gambar nih...tp tuan empunya kamera lambat bebenor nk transfer gmbr nih...almaklum lah ngah busy dengan preparation tuk majlis kawen...

bln lepas, MPP utm de anjurkan satu diner kt balai cerap, sempena meraikan jentera2 penggerak pilihanraya kampus...sambil2 makan kalu de sape2 yg nak karaoke ble nyanyi kt depan...so, sesape yg rs dirinye mempunyai suara yg merdu bak buluh perindu dijemput la buat persembahan --> ni x termasuk aku k (",) 

ni kire first time la aku nyanyi live dpn org...before nih kalu nk melalak pon, kalu x g karaoke kt U Mall mesti aku melalak sensorang kt lam bilik air...seb baik x hujan time kitorg nyanyi, kalu x naya je..free2 je kne gelak dek orang....hehehe...

pasangan duetku, Zati...

mula2 aku xnk nyanyi sbb aku ni kan pemalu orgnye :p, tp kesian plak kt si Zati nih....beria-ria nk nyanyi, tp xnk plak nyanyi sensorang, nak jugak duet ngan aku...huhu...at last, aku pon setuju la utk tidak mengecewakan mana2 pihak...hehehe....tp aku siap kasik syarat lagi..."kite perform last2 ea..tunggu org da x ramai"..hehehe...

aikk??? ngah nyanyi pon boleh gelak gak ke???hahaha....


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)