Dapat tag dari Jaja'Z

4
Assalamualaikum dan selamat pagi semua....
Yezza... mulakan pagi kalian semua dengan senyuman yang paling manis k...baru la semangat nak bekerja!

semalam, aku dapat tag dari Jaja'Z pasal cekodok pisang... aduyai, sebut pasal cekodok pepagi ni, perot da mula berkeriut dah..almaklumlah, belum breakfast lagi ni..hukhuk.. xpe2, sape2 yang belum breakfast jom kita sama2 serang cekodok yang dihantar oleh Jaja'Z ni...mmm sodap betul ni..nyum2.. ALAMAK, tak cukup la... Jaja'Z, mintak tambah boley??? hehehe...
.
.
 . 

special cekodok from Jaja'Z

Ok la... seperti yang diwar2kan di atas penghantar sarapan cekodok adalah Jaja'Z..

kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan saya.....
sebab....... perut dah menyanyi-nyanyi mintak diisi... cam tahu2 je ada orang tengah lapo...hehe...lagipon, mesti Jaja'Z dah penat masak untuk kita..so, tak ada sebab untuk katakan tidak pada cekodok yang tersangat la best tu..(",)

pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
  so, kini sampailah masa untuk meng'tag' kawan2 yang bertuah...jeng jeng jeng..jom kita lihat sape yang kena!!!hahahaha.... sape2 yang kene tag silakan laksanakan tugas ni ye! hehe..


Tulip
Alya
Mama Danish
Ieda Al-Habsyi

Syarat2nya :
kepada sesapa yang di tag,
1. sila copy gambar cekodok di atas
2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cekodok
3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....
4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
bleh??? senang je kan




4 comments:

  1. hehhee!! name ieda pon ade, nnt esok insyallah ieda buat ye, thanx, huhuhu!! :)

    psssttt....sedap giler cokodok tuh, ptg ni wajib cari, ehhehe!! :)

    ReplyDelete
  2. Ieda: haah..ida termasuk lam golongan sasaran untuk kali ni..hehehe..

    ReplyDelete
  3. bagus2.siap pun kerja rumah yg cikgu bagi...nah! amik 3 bintang..hehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)