Hantu Sushi...

1

Aku ni boleh dikategorikan dalam golongan hantu...wahahahaha...tapi hantu yang tak pernah kacau orang, dan hantu yang sikit pon orang tak takut...kakhkahkahkah... pape je aku nih!!--> dush dush..

ala sebenarnya aku nak gtau yang aku ni hantu sushi...pantang orang ajak mkn sushi, mesti aku ON punye laa...sampaikan akak2 dan abang2 kt sushi Tmn U, Skudai pon dah familiar muka2 aku n da gangs...hehehe..


yang kelakarnya... nama je hantu sushi, taaapiii..member card sushi king pon x pernah ade...ntah pape je...dan satu lagi, ni kira hampeh gak la... sushi king ngah wat promosi sekarang pon aku tak tahu dan tak amik tahu... 

patut la, time kitorang (Aku, Dalie, Ana, Sab, Baby Quan, Ija (mama Baby Quan) dan Jue) masuk Sushi King petang semalam, suasana kat situ lain daripada hari2 yang pernah kami pergi seblom ni... punye la besar poster promosi kat luar pintu, TAPI kitorang tak perasan langsung...dalam hati masing2 cuma tak sabar nak mamam sushi...hihihi

promotion at Sushi King

promosi ni tuk sape2 yang ada member card... b4 ni kan harga sushi depends on warna plate...biru (rm2), beige (rm3), pink (rm4), merah (rm5) dan purple (rm6)... tapi sempena promosi ni, semua harga sushi untuk semua warna adalah RM2... mmm best kan.. apa lagi, time ni la nak balun plate yang mahal2...kredit untuk sorang abang sushi ni...b4 ni juz senyum2 je bila kitorang p situ..tapi semalam dia siap offer member card dia tuk kitorang (at first, muka brother tu cam tak percaya yang kitorang mmg xde member card..hahahaha)... CAYA LAH.. kasik muuaahh sama dia..hehehe... so ape lagi, sedor2 dah tinggi susunan pinggan kat atas meja... hehehe...


1 comment:

  1. hahahah.. sa.. hati2.. ntah2 brother sushi king tu usha2 sa.. malu nk mintak no tepon, next time kita g lagi tentu dia berani tu.. lalalalla.. sedapnya sushi.. i like~~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)