teringat kisah lama...

2

 Huh, mood hindustan nampaknya malam ni... ni gara2 rumet layan lagu2 hindustan la ni.. teringat pulak kisah lama time zaman sekolah menengah 10 tahun yang lepas (tahun 2000). time tu form 3 dan menduduki PMR. Tahun 2000 cukup glemer ngan zaman hindustan.. memang tengah meletop-letop criter hindustan masa tu cam Kuch Kuch Hota Hai, Dil To Pagal Hai, Mann dan banyak lagi la.. budak2 sekolah cam daku (time tu la..;p) memang fanatik giler kat Shahrukh Khan, Salman Khan, Amir Khan dan family Khan yang lain... tapi dalam banyak2 hero, daku sangat fanatik dengan Salman Khan... jangan tanya k kenapa daku fanatik tahap cipan ngan Salman Khan tu..even selalu kena kutuk2 ngan member sebab terlalu minat dengan si Salman tu, tapi  still boleh wat dunno...

tapi sekarang daku dah meluat dah tengok Salman tu..jahat kan..bila fikir balik eee macamne la daku boleh minat kat mamat tuh..huhu.. ntah pape je..budak2 lagi time tuh... aritu balik kampung, godek2 khazanah lama kat dalam almari... terjumpa la wasiat2 dari x-classmate time kat SMAASZA.. segala kenangan manis dan pahit semuanya tersimpan dalam buku tu..

kat bawah ni, daku nak share antara wasiat2 yang terkandung dalam buku autograph (sape2 yang duk asrama mesti wajib ada buku autograph ni...kat dalam buku tu la kita nak tinggalkan mesej dan alamat msg2..ye la, senang la nk kontek bile da duk jauh..lg2 sgt berguna bila nak anto utusan Raja sehari..) dan yang paling bermakna sekali, setiap yg nak tinggalkan wasiat dalam buku autograph tu mesti tampal gambar Salman Khan (wajib ooo)..fuh, gile taksub daku ngan si mamat tu dulu...astaghfirullah (*geleng kepala)

antara keratan yang terdapat lam buku autograph...

dan yang paling best, de sorang member ni siap lukis kartun lagi...memang kreatif... miss u ols.... walaupon semua dah duduk bersepah2 kat Malaysia ni, tapi ikatan persahabatan masih segar dalam ingatan...




2 comments:

  1. hahaha..taksub ngan salman yer...hehhe...
    comei la karton tu..pandainya lukis...huhu

    ReplyDelete
  2. citer lama la siti..skrg dah tak minat dah...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)