Lembu oh lembu!!!

1
lembu oh lembu....wakakakakah...gelak besau bile dapat hadiah lembu ni dari saudara MSR.. glemer la lembu ni tak lama lagi... jangan ada yang tetiba mengaku lembu ni dier punya sudahlah... nanti tak pasal2 kecoh satu dunia... ishk3 apa la yang aku melalut nih... layannnnn...

sebenarnya aku kena tag... macam biasa, kene tag mesti ada soalan yang nak kena jawab..layan je la...
haaa... ni la lembu tuh..perghh, bukan main santai lagi...

1.Thank & link the person that gave you the cow (JGN LUPA COPY PICTURE SEKALI)
 tQ to saudara MSR sebab sudi kasi lembu nih... nak jual lembu ni boley? nanti duit hasil jualan ley wat g shopping..hehehehe...

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active..hahaha
 mmm nak kasi wasiat ni kat sape ek? huh, ni yang paling lemah nak buat list ni...mmm ok la, dah decide!




3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat
kakak2, adik2, bapak2, ibu2 dan warga kampung sekalian, lembu ni adalah wasiat dari orang kaya kg sepening lalat... dier suh jaga lembu ni sampailah lembu ni beranak pinak... kalau zuriat lembu ni banyak sangat, nanti boleh la kite sembelih...wat kenduri kesyukuran..hehehe

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
 - kunyah kuaci, kalau stok kuaci ada la..
- baring2...
- kadang2 tv tengok aku...(zzzzzz)

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
so far x pernah kot... sebab makanan yang aku makan semuanya makanan orang Malaysia, so xde yang pelik la...(",)

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
645 orang... semuanya terdiri dari kawan2 lama... ada jugak kawan yang baru kenal...

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe... 
kat mana???
no komen...hehehehe  

1 comment:

  1. lembu oh lembu...kenapa nak buat korban...sebab aku kena tag lagi...hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)