Yang ke-100..yahuu yabeda bedu...

3

                                                                                 Yipppieee....
Tak sangka ek, pejam celik pejam celik dah masuk bulan ke-3 aku terjerumus dalam dunia blogging ni... dan yang paling BEST, ni merupakan entri aku yang ke-100. hurm..tahniah untuk diri sendiri... Mula2 niat di hati, just tulis blog untuk suka2 je.. tak sangka plak aku boleh terserius untuk berblog.. walaupun pada hakikatnya aku suka Cool Blog..hehehe... ishk, abaikan ayat ini disebabkan tak de kesinambungan antara satu sama lain... hahahaha.



So, sebagai penghargaan untuk diri sendiri dengan ini dihadiahkan seekor berwang BERUANG... yipppi..hahaha, cam kanak2 ribena la pulak... yeahh...teruskan semangat untuk terus, terus dan terus berblog..















3 comments:

  1. entry ke 100?? hekhek tahniah2..teruskan penulisan anda..mcm sy n yani...tu semek tu duk gile berblog gak...hahha

    sy dah lama gak la...memang best berblog nih...kat sini laa tempat nak kutuk org hahah....

    per2 pon selamat meneruskan penulisan anda di sini hahah

    ReplyDelete
  2. tahniah...tak sangka banyak jugak n3 nsh teruskan usaha

    ReplyDelete
  3. huhuhu..
    dasat kakakku sorg ni..
    hehe..
    tahniah2!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)