Award ke-2...5-Five-Khamsah

5

Gembiranya bila dapat award ni dari Mama Danish & Sarah. tQ so much...lenkali kasi la award lagi ye..hahahaha.. Dengan senang hati daku terima award ni sebagai tanda persahabatan dengan u ols semua walaupon cuma kenal secara maya je...♥

mmm nak terima award ni, ada syarat2 tertentu la pulak..kalu tak, x ley amik award ni..huhuhu..xpe2 layankan aje... bak kata Fafau dalam Melodi -->"LAYAN"

Syarat-syaratnya adalah:
COPY AWARD INI MACAM DAPAT GRAMMY AWARD....
ok...dah buat dah
BERI TAU SAPA DAN LINK PEMBERI AWARD INI..
dah bagitau kat atas.. i've got dis award from Mama Danish & Sarah aka Ain  
TAJUK POS KORANG MESTI ADA 5-FIVE-KHAMSAH? 
tak berapa faham... tak pasti la betoi ke idok..hehe..
.
.
.
tarik nafas dulu sebab ada banyak soalan yang nak kena jawab after nih..huhu

5 name that people call you
- Adik (panggilan manja kat umah ;p)
- Awak (panggilan oleh insan yang ter'cyg'..hehehe)
- SaA (teman2 rapat)
- Sham (panggilan kat KMNS)
- Shima (sorang je yang panggil ngan nama ni, ntah mana ntah dier dapat nama ni aku pon xtau..huhu)

5 importance dates in your life
- 5 May (My birthday) --> counting 4 dat day..hehe
- 11 Mac - (Bufday boy )
- 8 Ogos (Our anniversary ;p)
-  23hb (gaji masuk..yahuu)

5 things that you done yesterday
-  Pergi keje seperti biasa
- Blogging
- Fesbuking
- Makan spageti kat Pizza Hut with my lover..
- Tengok Adamaya kul 6.30 kat TV3 

5 ways that you happy
- Update blog
- Dapat makan chocolate banana kat secret recipe..nyum2
- Tepon mak kat kampung
- Dapat call dari yang tersayang..hehehe
- Shopping...gagagaga..

5 favourite movies
- Avatar
-  Alice in wonderland
- Twilight
- Vampire diaries (ni bukan muvi, tapi xkire2..nak masukkan jugak..my fav nih..hihi)
- Adnan sempit

5 favourite hobbies
- Blogging
- Fesbuking
- Shopping
- Reading Majalah Mingguan Wanita
- Watching Korean drama 

5 favourite people
- My mom and my dad
- My family
- My boyfriend..kihkih
- My friends (nyata dan maya)
-  My secret admirer (ade ke? kui kui kui..)

5 favourite places for vacation
- Pulau
- Waterfall
- Pantai
- Pantai lagi..
- Lagi lagi pantai..hehehe 

5 reasons you answer the survey
-  sebab kena TAG..hahaha
- sebab tengah free
- mood tengah baik nak jawab survey ni
- sebagai tanda terima kasih sebab sudi bagi award ni
- nak memeriahkan majlis..gagaga~~

5 persons to tag
- MSR
 


 

 

5 comments:

  1. tq for the tg..tapi jaja dah dpt tag ni dr mamamya..dan mamamya pun dah buat tag ni..

    ReplyDelete
  2. thank u sudi ambaik award ni dan jawab tag sekali...

    ain boleh panggil saa jer kan....

    ReplyDelete
  3. Jaja'Z : it's ok.. lenkali nak tag Jaja lagi..hehe

    ReplyDelete
  4. Ain: u'r welcome.. haah..panggil Saa pon ok..

    ReplyDelete
  5. ohh tq4 the award & tag.. akn cuba menjawabnya tgk..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)