Alyssa Bernal....

4
 Alyssa Bernal... u ols pernah dengar tak nama gadis ni?
mungkin u ols dah lama tahu tentang kewujudan Alyssa Bernal ni... cuma Kasih je yang ketinggalan zaman...seriously, before ni Kasih tak pernah tahu dan dengar nama Alyssa ni...
.
.
.
.
Haa...
ni lah rupa tuan empunya badan
sweet n cute sangat, ada lesung pipit lagi.... memang comel...
kalau sesiapa ada akaun myspace, bolehlah add Alyssa ni
kat gambar tu ada link myspace dier....


sebenarnya Alyssa Bernal ni seorang penyanyi..
tapi bukanlah seorang penyanyi profesional
kalau u ols rajin, cuba la carik video2 Alyssa Bernal kat youtube
kebanyakkan video dier rakam sendiri... dan yang beshnya banyak lagu2 dinyanyikan versi akustik
besh... Kasih suka!!!
.
.
.

pada asalnya Kasih tahu kewujudan Alyssa ni melalui 'chenta hati' Kasih
beria2 dier bagitau Kasih yang dier ada awek baru yang bernama Alyssa Bernal.... dier gtau yang dier jumpa awek baru dier tu kat youtube... hahahaha... macam lah Kasih ni jenis yang cemburu tak tentu pasal... huhu... takde masa laa... ;p

pada awalnya buat dek je... tapi dalam hati sebenarnya teringin jugak nak tengok rupa sebenarnya Alyssa tu... dan sememangnya cantik pon... nyanyi pon besh... dengar2 citer Alyssa ni pernah try audition untuk Ameriacn Idol tapi takde rezeki....  mmmm sampai sini je la citer pasal Alyssa Bernal ni... kalau sesiapa yang teringin nak dengor nyanyian Alyssa, boleh la godek2 kat youtube tu ye... (",)

4 comments:

  1. wahhh...minat nampaknyer kasih kat dia...comel ajekan orangnyer...

    ReplyDelete
  2. kak tak kenal lah sayang..

    wow...cantik juga..

    ReplyDelete
  3. Kak Zai : tak de la minat sangat... boleh la...hehehe

    Kak Ayu : comelkan...(",)

    ReplyDelete
  4. sy kenal dia ni tahun lepas. lepas cari lagu jason mraz, time tu takde dlm youtube lagi psl mslh copyright pemenda ntah..so, carian dapat tu lagu JM yg dia nyanyi..boleh tahan dia nyanyi..sedap jugak :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)