Award lagi?????yeayyy...

6

"Nice Bloggers Award" ni datangnya daripada Aidiha.. cute sangat blog adik Aidiha ni...kalu tak caya, p la jenguk blog dier...hehe... ececeh, cam ayat Ben Ashaari dalam slot jelajah blog je..hahahaha...jangan marah ea En Ben...(",)

 

- Ada beberapa pesanan dari pemberi award -

Copy award nie kat blog korank
~ done ~

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank
tQ Aidiha sbb sudi kasi award yang sangat cute ni tuk Kasih.... terharu sangat..sebab dah la baru kenal dengan si pemberi award ni, tapi dah kasi Kasih award yang besh camni..hehehe...lenkali kasi lagi deh..(",)

jawab soalan2 tag nie
uish..de lagi soklan yang nak kene jawab ni...hukhuk...

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
Nak siapkan entri ni cepat2, den boleh p tido..hehehe...ngantuk sudaaa...

2. Apakah nama samaran korang
~Kasih ~

3. Berikan 3 orang yang anda sayang
mak + ayah
famili
kawan2
ehem2 ;p

4. Panggilan untuk si dia
(",) ~ awak ~

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
 bercuti + keliling dunia sama2.. cam poyo je kan..hahahaha

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
banyak.... antaranya ialah :
MSR
.
.
.
dan banyak lagi la...

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
haa..senang ceriter, Kasih tag semua blogger yang Kasih listkan dalam soalan no. 6 di atas..hehehe




6 comments:

  1. thank u.....

    nanti akak ambik ya....

    ReplyDelete
  2. mekasih :) ieda sgt menghargainya, nnt ieda amik ek :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih kasih...
    i luv u..
    nanti sis amik dengan baju yang ditempah kat rizman tu yer...ala2 cinderella gitu

    ReplyDelete
  4. TQ cik KASIH..nti sy ambik tau..pegang dulu lek lok ek..hehee

    ReplyDelete
  5. u'r most welcome...jgn lupe amik ye...(",)

    ReplyDelete
  6. terima kasih sudi bagi award ini pada saya..setinggi2 perhargaan untuk kasih suci..(sedap nama tu)..

    terima kasih daun keladi.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)