birthday celebration in advance...

3

surprise..surprise...Kasih sangat terharu dengan surprise cake yang langsung tak dijangka kedatangannya... bukan satu yang Kasih dapat, tapi dua bijik sekali dapat...kek2 ni datangnya dari family Kasih...

.
.

ni kek yang pertama


dan yang ni kek yang kedua


hari Sabtu lepas kan Kasih g KL sebab nak p tengok anak sedara baru.. Izyan Nadhirah binti Saiman... tapi time tu baru 2hb Mei... still de 3 hari lagi menjelang birthday Kasih...ni semua gara2 kakak2 Kasih yang 4 orang (Kak Mah, Kak Jah, Kak Dah dan Kak Na) punye idea la ni... time Kasih g jenjalan kat Berjaya Times Square, diorang plan arrange majlis tu...

dah la penat2  bersesak-sesak naik komuter dari KL Sentral menuju ke Shah Alam..fuh kemain ramai orang nek komuter time tuh... tambah pulak bunyi perut yang berkeriut mintak diisi... sesampai je kat stesen komuter Shah Alam, tunggu abang ipar datang amik... pastu terus pergi stesen bas Shah Alam tuk beli tiket bas balik JB keesokan hari... huh, tahan je penat + lapo...bila la nak sampai rumah....

Sesampai je kat rumah, terus terjah dapur cari makanan...lapo2...huhu...mmm menu nasi ayam! ape lagi, seraaaaangggg..... tengok syok2 senduk sup....


Kak Na : "Adik, nanti datang depan ea...."
Aku : "Watpe?"
Kak Na : "Ade laa....senduk la dulu sup tu...pahtu datang depan k!"
Aku (dalam ati) : "ishk kacau daun betol la kakak aku sorang ni... nak makan pon tak senang...huhuhu..."

Kasih kan adik yang baik, patuh menurut arahan sang kakak....letak pinggan kat atas meja, trus pegi depan... dannnn..jeng jeng... nampak kek dua bijik terhidang kat atas meja depan...owh terharunye....


tQ for my luvly family especially for my sisters...luv u ols soooooo much.....muaahhhhh...sayang kamu semua...♥ ♥ ♥

3 comments:

  1. sdpnye kek!!!!!!!!!!!!!!!!

    nak kek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. bestnye..sampai 2 kek ade..lebih bernakna bila ahli keluarga semua ada..;p happy birthday saa..
    semoga mendapat ape yang diimpikan..

    ReplyDelete
  3. happy birthday, best celebrate birthday dgn family kan?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)