jom layan.... KIMIA

7

 kepada sesiapa yang layan muzik indie mesti pernah dengar lagu ni kan....
KIMIA by Melda Ahmad
first time dengar bila ada sorang member tag lirik lagu ni kat facebook
lepas tu terus meng'google' carik lagu ni...
mmm besh... nice song... tapi sesapa yang tak layan lagu slow camni mesti tak suka kan...hehehehe....

.
.
.
.

Haaaaa........
ni lah tuan empunya badan yang menyanyikan lagu KIMIA ni...


 tetiba teringat subjek kimia zaman sekolah dulu2... tak pernah nak score subjek tu... result kimia tuk SPM memang hancusss...hahahaha...tapi result kimia kat matrikulasi dapat A pulak... kelakar.. sebab pensyarah yang ajar kimia kat KMNS besh kot... hehehe
.
.
.
.

 ok lah..dah taknak melalut panjang2... jom kita sama2 hayati lirik lagu KIMIA kat bawah...jom jom jom...


aku mula jatuh hati kepadamu
setelah kau kata cinta padaku
masing-masing dulu punya pasangan
akhirnya kita bersama
pertama kali kita bersua bertentang mata
terasa ada kimia di antara kita

kau kucup pipiku
kau bisikan cintamu
kau kata baby I love you
kau cairkan hati ku

bahagia,
kurasa,
disaat kita berdua bersama
memandang bulan terang
menyaksi bintang-bintang
kau seru akulah pelangi cintamu

7 comments:

  1. lorh~
    ingatkan nak ajar formula kimia tadik
    wat saspen je..

    ReplyDelete
  2. Kie-Yu : hehehehe...lenkali kasih ajar formula kimia k..(",)

    ReplyDelete
  3. hrumm..bila bac lirik lagu ni..mcm best jer...

    part kucup pipi tu tak tahan...hoho...tak boleh dijadikan ikutan.. ;) nnti bila free nk gk pergi terjah kt you-tube tgk2 kalau ada.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    YUNA

    ReplyDelete
  4. nabilah : besh kan lirik lagu ni...kalu ada masa terjah2 lah kat youtube..mesti ada punye lagu ni...

    Zana : jom nyanyi..p pinjam gitar...hehehe

    ReplyDelete
  5. salam..

    best kan lagu ni? 1st time dgr dulu pun dah jatuh hati..

    p/s: cam tau je sape yg tag lirik ni kat ur FB..

    -annacumil-

    ReplyDelete
  6. Ana : sudah tahu, bertanya pula ye!!!hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)