terkena GA+Tag Kak Zai...

5
cute nye baby ni..anak sapo la ni...
.
.
sebenarnya Kasih di tag oleh Kak Zai Comel (",)
hurmmm dah lama tak dapat + jawab tag
gelombang tsunami tag sudah beransur surut sejak dua tiga empat hari ni..

.
.
.

Jom imbas serba selidik sejarah tag ni
owh rupa2nya, tag ni datang secara pakej dengan Give Away anjuran Emacupcakes... mmm mesti tuan punye GA ni suka makan cup cakes kan...hehehe
.
.

jom check it out syarat2 dari pihak penganjur

1. Korang kena menjadi follower blog ni emma86 (emacupcakes.blogspot.com) -done
2. Tag 5 orang kawan-kawan anda supaya follow my blog. - nak tag sape ek??
1. Nurafizza
2. Ain
3. Kita Tauke
4. Kak Jaja
5. Mama Danish

3.Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai Blog list anda - done
4.Yang paling penting letakkan Pic korang sefamily..(Blogger family)..bagi yang belum kawen tu, family korang adalah ibu bapa n sibling korang - scroll down ye!!
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng jeng jeng....

HAA...
ni lah gambar family Kasih.. sebuah family yang besar....
gambar ni raya Aidilfitri 2009... time ni 3 family tak balik... yang ada dalam gambar ni terdiri daripada mak, ayah, abang, kakak dan anak2 buah... meriah sungguh bila dapat berkumpul ramai2 camni.... tak sabar nak tunggu raya Aidilfitri bulan 9 nanti.... time raya la masa untuk kami adik beradik berkumpul...maklum lah semuanya merantau....

5. Anda letak link entry yang telah anda buat pada post comment en3 contest. -done

untuk makluman lanjut mengenai contest ini, sila klik DI SINI
Tarikh tutp penyertaan adalah pada 20.5.2010


5 comments:

  1. besar jugak family kasih ya....

    yang kasih tag tu termasuk akak ke?

    hahaha.....

    ReplyDelete
  2. zai rasa memang ain kot...hehehe...terima kasih yer Kasih kerana sudi ambik tag zai...besarnyer family kasih...seronok...

    ReplyDelete
  3. wah..besarnya family..
    tq for joint my GA..
    pasni klu me wat GA lagi joint kay..gud luck!

    ReplyDelete
  4. kalau la nama iteww memang sah daku, daku terima dengan hati terbuka....

    nanti daku godek2 pict. ya....

    kasih, pict. family kecik akak jer boleh ke? pict. family besor mcm takde rasanya....

    ReplyDelete
  5. Kak Zai: sama2...mmg seronok ada family besar camni...meriah...

    Emacupcakes : ok..lenkali kalu ada GA lagi jgn lupe gtau ye! nnt bley join lagi...

    Kak Ain: haah..mmg itu nama Kak Ain...kamu dah kene tag..hehehe...

    gambar family kecik??? ala, tak kisah pon..yang penting gmbar family....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)