Nekad.......

12
yes! petang dah tak hujan....so, boleh la p jogging petang2.... padahal tak jogging pon...jalan2 lenggang kangkung je.... wakakakah... at least berpeluh jugak badan... yang penting train untuk kaki... dah tak berapa hari je yang tinggal ni....berjalan pon orait gak kan...

tengok la aksi nekad Kasih kat bawah ni.... ni kira 2 in 1 laa... train nak g panjat gunung and exercise untuk membuang  lemak2 degil dalam badan...hihihi
.
.
.
.
.
berpeluh2... tapi bergaya tetap maintain...hahahahaha
.
.
.
.
.
.

ada lagi ni
azan maghrib dah nak berkumandang
tapi aksi masing2 macam tak nak balik je
hahahahaha
bukan selalu dapat exercise macam ni... time takde orang ni la kitorang nak conquer semua peralatan yang disediakan...  (",)



12 comments:

  1. aktiviti menyihatkan...bagus ni...teruskann....:)

    ReplyDelete
  2. maceh2... bersukan baik untuk kesihatan.....

    ReplyDelete
  3. kasih sudah beli barang2 keperluan untuk menawan gunung ledang?...
    semoga awak sentiasa berwaspada, selain keperluan fizikal....

    kak ayu sentiasa merestui setiap langkah kamu...

    ReplyDelete
  4. hehhehe..ni senam ke posing..ekekek..bagus2...go kasih go!!!

    ReplyDelete
  5. wahhh dah leh pakai ke benda alah nih?? nanti naik sem mesti ramai org huhu...sekrg best laa tak dok org...

    ReplyDelete
  6. Kak Ayu : barang2 belum disediakan sepenuhnya..still ada masa lagi...hehe... tQ akak atas sokongan moral yang diberikan..doakan perjalanan Kasih selamat ye!

    ReplyDelete
  7. Kak Jaja : hehehe.. 2 in 1 kak...sambil bersenam sambil berposing..hahahaha

    ReplyDelete
  8. Farha : haah..dah boleh guna dah...datang la awal..sebelum org lain datang... sanggup ke dtg awal semata2 nak guna benda tu??hihi

    ReplyDelete
  9. huwaaa mungkin dtg awal sbb nak jumpe penyelia...dah mula wat PSM1 hehe...

    ReplyDelete
  10. wah bagusnya...chaiyok2 ye!!! wat awal siap awal...

    ReplyDelete
  11. bgos2 buang lemak
    sape la y amek gmaba tu
    ahaha

    ReplyDelete
  12. Zana: yela2..org tu yg amekkan gambo kitorang...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)