meleleh air liur tengok resepi Mat Gebu

4

jalan-jalan @ blogwalking....
seperti biasa Kasih mesti singgah teratak Mat Gebu (Dapur Tanpa Sempadan)
nak p usha2 resepi baru.... nanti boleh try masak2..hehehehehehe

.
.
.
.

Walaupon time jalan2 tadi, perut Kasih dah kenyang selepas pekena spagetti satu pinggan (ehem ehem, ni masak sendiri tau..tapi masakan orang bujang la..hahahaha).
TAPI
dek kerana tengok gambar "Sotong Lada Hitam" air tangan Mat Gebu kita sorang ni, terus meleleh air liur... perut yang dah kenyang tetiba jadi lapar semula..huhu...kuat sungguh penangan "Sotong Lada Hitam" tu... ishk tak boleh jadi ni... nak kena copy menu ni...nanti boleh la masak...hehehe

.
.

menarik kan "Sotong Lada Hitam" ni
dah mintak izin dari tuan empunya gambar ni..hehehe...tQ Mat Gebu (",)

kalau sesiapa yang nak salin resepi "Sotong Lada Hitam" ni..sila la ke SINI...macam2 resepi yang boleh dapat kat "Dapur Tanpa Sempadan" tu... after ni, dapur Mat Gebu akan sentiasa dikunjungi oleh Kasih...sebagai preparation untuk melangkah ke alam rumah tangga nanti...hehehe...nak kena belajar masak from NOW!!!!! gagagagaga...

4 comments:

  1. perghhh....lapoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. lapooo??? jom masak SOtong Lada Hitam..hehehe

    ReplyDelete
  3. kasih,..blog abang mat.
    mmg best, dah lihat entry dia ttg paste bandung k.ayu?..

    ReplyDelete
  4. Kak Ayu : mmg blog cik Mat besh sgt2... paste bandung Kak Ayu?? lom tengok lagi...nnt kasih p usha resepi tu ye!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) informasi (24) makan-makan (24) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) buku (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Mudahnya Menjemput Rezeki (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) blogging (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) hot dog (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) sosej (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)