Produk Mandian Upin Ipin

8


siapa suka tengok citer Upin Ipin sila anggukkan kepala...hehehe...
ala bukan kanak2 je yang ske layan Upin Ipin ni...orang dewasa pon terhibur....apatah lagi, Kasih pon suke..
kadang2 layan anak2 buah tengok Upin Ipin...dengan Kasih sekali yang terlopong + ternganga sama.. besh kan... kita sebagai rakyat Malaysia kena la sokong industri animasi ni...hehehe...

.
.
.

tadi tengah round2 Utusan Malaysia Online ni, terpandang la satu topik ni.... "Produk Mandian Upin Ipin"... mmm menarik ni... mesti kanak2 excited dengan produk ni.... kalau dulu setakat koleksi baju, keychain dan sebagainya...tapi sekarang dah ada produk mandian...bagus2... pasni ibu2 kat rumah dah xyah susah2 nak pujuk anak masing2 tuk mandi... confirm diorang sendiri yang asyik request nak pergi mandi...hehehehehe...

(sumber : Utusan Malaysia Online, 20 Mei 2010)

.
.
.
.
.
.

kat bawah ni Kasih 'quote' dari Utusan Malaysia Online"...layannn
.
.
.
.
" Bagi peminat-peminat Upin dan Ipin, kini mereka boleh menambah koleksi peribadi yang berlatar belakangkan watak popular itu dengan mendapatkan produk terbarunya iaitu koleksi penjagaan diri.
Dikeluarkan oleh Wonderland Primary Sdn. Bhd. (Wonderland Primary), buat permulaan mereka telah memperkenalkan empat jenis produk iaitu syampu, krim mandian, losen badan dan pembersihan diri daripada hujung kaki hingga ke kepala.
Selain diperkaya dengan daun lidah buaya serta vitamin E, produk-produk tersebut pastinya memikat hati anak-anak anda kerana ia diperhebatkan lagi dengan bau-bauan seperti buah-buahan dan gula-gula candi.
Bukan itu sahaja malah kombinasi daun lidah buaya serta vitamin E mampu melembapkan kulit dan merapikan rambut anak-anak anda.
Apa yang menariknya mengenai produk penjagaan diri Upin dan Ipin ini, ia bukan sahaja diperbuat khas untuk kegunaan kanak-kanak malah ia juga merupakan satu produk penjagaan diri untuk seisi keluarga."

8 comments:

  1. menarik...musti da boomm pya produk ni

    ReplyDelete
  2. mesti bebudak suka nak mandi nie...tapi yang tak bleh tahan sabun nanti cepat habis plak...asyik nak mandi ngan upin n ipin aje...

    ReplyDelete
  3. Lelord : haah...mesti booommmm punye la...hehehe

    Kak Zai : hahahaha...para ibu kene upkan sket bajet tuk beli mandian tuk anak2...(",)

    ReplyDelete
  4. wahhh...anak2 akak mesti suka nie.....nak pi cari lah...

    ReplyDelete
  5. nasib ada kasih...

    tq..for sharing...umai gerenti mau...
    (antu upin n ipin tu,,,)

    eik..ada zai, lelord, lia...hai semua..ayu baru balik kampung...dok layan teko antik...mcm CMG..

    ReplyDelete
  6. Mamamya : confirm anak2 akak suke...ape lagi cepat2 g cari kat pasaraya berdekatan...

    Kak Ayu : hehe..sama2 kak..benda baik kene la kongsi2...

    ReplyDelete
  7. mesti mau beli tuk alif n alyaa umie ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)