Terima hakikat seadanya...

2

Keputusan Piala Thomas 
MALAYSIA 0 - CHINA 3

Kecewa tetap kecewa...tapi rakyat Malaysia kena jugak terima kekalahan ini...mungkin belum ada rezeki untuk Malaysia menjulang Juara Piala Thomas... yang pastinya semua player sudah buat yang terbaik...

sebenarnya tadi Kasih tak berkesempatan untuk menyaksikan perlawanan badminton separuh akhir antara Malaysia dan China sebab ada plan lain...hehehe..Kasih cuma sempat tengok kejap je time Dato' Lee Chong Wei lawan Lin Dan... time tu keputusan set pertama adalah 7-10... hati time tu memang dah tak sedap dengan performance Dato' Lee Chong Wei.... tak sanggup nak tengok aksi2 seterusnya.... so, kurang la perasaan kecewa dalam diri ni sebab tak tengok game yang seterusnya....

Walau apapun, tahniah diucapkan kepada team Malaysia atas kesungguhan yang telah ditunjukkan... cuma belum ada rezeki untuk menang...but it's ok, next time boleh buat yang lebih baik...dan jadikan kekalahan ini sebagai pembakar semangat untuk mencapai impian pada masa akan datang!!!!!





2 comments:

  1. akak pun sama..tgk game pertama pun dah bungkus..dah dapat agak yg seterusnya..

    ReplyDelete
  2. Kak Jaja : tu la..kebiasaannya camtu.. first game, kalau dah kalah teruk, performance yang lain2 mesti ikut terjejas sama...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)