persiapan daki Gunung Ledang...chaiyok

6

Hanya tinggal 10 hari je lagi untuk Kasih tawan puncak Gunung Ledang... tapi training baru 2 hari.... persiapan untuk pendakian belum cukup lagi nih...aiii runsing la...takut semput dan pancit tengah2 jalan... x pasal2 akan menyusahkan pendaki2 yang lain....

tapi sempat lagi kot.... at least tiap2 malam Kasih p gim untuk exercise... nak jogging takde masa laa.... ye la, balik kerja pukul 5.30.. nak p jogging after tuh, badan dah penat....dah la petang2 asyik hujan je kat JB ni.... uishh..banyak bebenor alasan ek... nak seribu daya!!!! tambah plak Adamaya dah habis, so boley la spent time p gim after balik kerja...

kat gim, Kasih cuma exercise guna treadmill ngan 'basikal' je... untuk ketahanan kaki... nasib baik ada gim kat kolej ni... walaupun kelengkapan yang ada terhad..at least boleh la train dalam masa yang singkat ni... tambah plak sekarang kan cuti semester, so, tak perlu la nak berebut dengan student lain...time ni la Kasih nak conquer gim ni...hehehe...

mmm tak sabar nak tunggu hari pendakian 22hb Mei ni... harap2 semuanya berjalan dengan lancar. Ok la, Kasih sajikan gambar yang sempat Kasih amik after exercise kat gim dua malam lepas...(",)


6 comments:

  1. heheheh..apsal cute bebenor bsikal kat gym kasih tu...hehehh

    ReplyDelete
  2. wah! semoga berjaya ye..aku pun teringin nak menawan gunung tapi entah bilanya..;p

    ReplyDelete
  3. Kak Jaja : cute kan..hehehe...kalau p gim mesti nak beskal yg color pink tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. Yanti : tQ2..doakan kejayan tuk sahabatmu ini ye...(",) mak buyung jgn nak sibuk2 teringin nak panjat gunung...jaga baby leklok k...

    ReplyDelete
  5. Kak Ayu : nak ikut ke?? jom jom...(",)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)