23? Biar betul...

10
Selamat malam semua... kali ni Kasih nak jawab tag dari Kak Ayu tentang 23 perkara tentang diri sendiri....lama betul Kasih peram tag ni... maaf ye Kak Ayu...sekarang baru berpeluang wat entri pasal tag ni.. (",)

Tag ni ada syarat ye...

Tulis 23 perkara rawak tentang diri anda (sama ada fakta, impian atau imaginasi) ~ done
Sampaikan tag ini kepada 5 rakan blog yang lain ~ baik!

MSR Blogger
Anna Zanariah
Cikgu Farha
Blossom
Apa Kata Hati

Harus ikut peraturan, jika tidak tag anda tidak sah ~ ok!
Ikut segala yang ditulis di atas ~ wokeh (",)

.
.
.
.
.
.
.
.

  1. Nama diberi adalah Nur Shamsiah Abdul Rahman
  2. Dikenali dengan panggilan Saa, Adik, Sham, Kasih...
  3. Umur, pada saat dan ketika ni baru 25 tahun..hehehe
  4. Bilangan adik beradik 11 orang, anak yang ke-11
  5. Dilahirkan di Hospital Besar Kuala Terengganu, Terengganu
  6. Lahir pada 5 Mei
  7. Suka warna purple + pink..so sweet
  8. Suka menyanyi... perasan suara besh la ni... hihihi
  9. Suka choclate banana secrect recipe...yeaahhh i like it (",)
  10. Kadang2 ceria, kadang2 serius, kadang2 gila2...hehehehe... orang yang tak kenal mesti ingat diri ni sombong....tapi tak sebenarnya...tak kenal maka tak cinta
  11. Seorang yang manja...tapi bertempat ye!!!
  12. Kalau dah bercakap memang susah nak berhenti, tapi jangan tak tahu, kalau mood tak baik memang susah untuk bercakap...gagagaga~
  13. Geli pada kucing....
  14. Suka layan lagu2 Siti Nurhaliza dan Rossa..
  15. Sukakan aktiviti lasak walaupon diri sendiri tak cukup lasak
  16. Runsing memikirkan pipiku yang semakin tembam dari sehari ke sehari...
  17. Tengah belajar masak2... persiapan untuk hari mendatang...hehehehe
  18. Risau dengan selera yang makin bertambah2 sejak akhir2 hari ni....asyik lapo je kejenye...huhu
  19. Teringin nak bela ikan..tapi tiap kali bela ikan pasti hayat ikan tak hidup lama....kesian pulak rasanya kalau still nak bela lagi....
  20. Suka download ceriter banyak2 sampai nak penuh external hard disk...tapi takde masa nak nengok citer2 tu semua....
  21. Seorang pendengar yang setia...
  22. Seorang anak yang baik, adik yang manja, kawan yang penyayang dan teman yang setia...
  23. Paling tak suke orang ajak tengok citer hantu, x kesah la kat tv or panggung....huhu..ngeri2.
.
.
.
.
.
.
.

Alhamdullilah selesai sudah tugasan tag ini.. (",)



    10 comments:

    1. sama a..tak suka tgk citer hantu..jd sesak nafas..hehhehe

      ReplyDelete
    2. ayaaaa~~ok ok esok sy jwb yee hehe

      ReplyDelete
    3. waaa jenuh nak jawab... insyallah kalau mampu sy jawab la tag tu ye..anway mekasih.. :)

      ReplyDelete
    4. salam kasih...

      tq..jawab tag sis...

      no 7...samalah..puple n pink. i like
      no 8...bila kita nk karaoke
      no 18 tu,,sure tgh senang hati..
      no 23..samalah...takut..baik tutup tv

      ReplyDelete
    5. Kak jaja : hehehe...sama la kite..(",)

      ReplyDelete
    6. Farha : jawab ye..jgn tak jawab pulak..hehe

      ReplyDelete
    7. ZACK ENTRY : panjang kan...ni la tag yg paling panjang pernah dpt..jenuh nk menjawabnye...huhu

      ReplyDelete
    8. Kak Ayu:

      ooo akak pon ske color purple n pink ea...skenye saya...

      bila kita nk karaoke? jom2...hehehe..bile2 kite ketemu nnt...

      sure tgh senang hati..x jugak...tp hati pon tgh senang jugak...hehehe

      ReplyDelete

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    ♥ Categories ♥

    jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)