sesi terjah rumah Kak Jaja'Z

4

Rumah Kak Jaja'Z telah diterjah oleh Kasih Suci
hehehe...tak percaya ke? betul...tak tipu ni.... sesi penerjahan ini betul2 berlaku tanpa dirancang... edisi terjah menerjah ini berlaku secara spontan bila Kasih berkunjung ke Pahang hujung minggu lepas kerana terlibat dengan program Bakti Siswa yang diadakan di Kg Huma Luas, Chenor, Pahang..

.
.
.
.
.

Kasih berkesempatan pergi rumah Kak Jaja pon sebab Kasih temankan kakak Kasih ke Bukit Gambang Resort City untuk booking bilik untuk family gathering Kasih yang akan diadakan pada hari sabtu nanti... alang2 dah turun ke Kuantan, tak salah kalu singgah rumah Kak Jaja... Kak Jaja pon dah beri greenlight... malah excited bila Kasih gtau yang datang rumah..hehehehe
.
.
.
.

sebenarnya, kedatangan Kasih cuma nak lawat Kak Jaja je...tak mintak pon dihidangkan dengan makanan2 yg besh2... tapi kalau Kak Jaja dah masak, takkan la Kasih nak lepaskan peluang rasa masakan Kak Jaja kita ni...hehehe...nak tahu tak apa menu special yg telah dihidangkan oleh Kak Jaja?
.
.
.
.

jeng jeng jeng
.
.
.
.

Macaroni goreng + air oren yang sangat sedap....yummy....

 mmm tengok la aksi Kasih yang memang tak malu ni...hehehehe....
mula2 malu2... lama2 dah tak tahu malu...terus je diterkam macakori goreng kat depan mata...yang tak tahannye, siap tapau bawak balik....gagagagagaga...

bersama Kak Jaja yg sangat sporting..... first time jumpa, tapi mesra kemain lagi....mengalahkan orang dah kenal lama lagi...siap bergelak ketawa, bersenda ria lagi.......kan Kak Jaja... pertemuan yang sangat besh

PEACE (",) Kasih bersama Kak Jaja dan Anna
Actually, Anna ni merupakan blogger baru merangkap kawan Kasih....Anna pon terlibat sama dengan program Bakti Remaja... Memandangkan  Anna pon kenal Kak Jaja, so Kasih bawak la sekali untuk sama2 bersua muka dengan Kak Jaja... lagi ramai lagi meriah kan..(",)

Ha...tengok ni... Kasih sempat berposing bersama-sama Gen2 Kak Jaja...yg kelakarnya hasil 'tapauan' tak lekang di tangan...kakakakakah.... so, ini  adalah sebagai bukti yang Kasih dah pernah sampai rumah Kak Jaja ye!
.
.
.
.

hampir 40 minit kami berborak, bersembang, melahap.... now, time to go back to Kg Huma Luas...babai Kak Jaja...terima kasih banyak2 sebab sudi terima kunjungan Kasih...dan terima kasih jugak atas layanan yang sangat istimewa... masak macaroni goreng yang special + siap tapaukan lagi...harap2 after ni kita dapat bertemu lagi.....
.
.
.
.
.


Gambar ni Kasih amik time on da way perjalanan balik ke Kg Huma Luas
Cantik kan....



nota kaki : thanks ye Kak Jaja.... lenkali Kasih terjah lagi rumah akak sekiranya berkesempatan....(",)





4 comments:

  1. thanks tau sudi dtg umah akak..dirancang ke..tak dirancang ke..dtg je...insyaallah..akak akan layan sebaik mungkin..hehheheh..suka sangat dpt jumpa kasih ngan anna..

    ReplyDelete
  2. kasih.. tak sempat ambik gambar dari kasih b4 balik kg.. huhuhu.. tak dapat buat entri terjah ni la.. peram dulu ok kot. lalalla..

    kak jaja, thanks untuk layanan yg sgt best! ada kesempatan boleh jumpa lg... ;)

    ReplyDelete
  3. Kak Jaja : insyaAllah, lenkali kite jumpe lagi ye...(",)

    ReplyDelete
  4. Anna :xpe2..nnt balik dtg amik gambar2 tu ye...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Categories ♥

jalan-jalan (28) giveaway (26) makan-makan (24) informasi (23) ceriter (21) contest (20) tag (18) award (17) macam-macam (17) luahan (15) bebelan (13) blogger (13) xtvt (13) Damia (12) coretan (12) My lil caliph (11) nuffnang (11) KTF (10) famili (10) renungan (10) WW (9) insiden (9) pregnancy (9) kahwin (8) raya (8) UTM (7) aktiviti. (7) lagu. lirik (7) birthday (6) peristiwa (6) puasa (6) tension (6) hadiah (5) ngeteh (5) Shaklee (4) agama (4) artis (4) kolokium. FSKSM (4) masak2.ceriter (4) pengalaman (4) sharing is caring (4) Penang (3) Pulau Tioman (3) aidilfitri (3) cinta (3) cuti-cuti (3) family day FP. Tanjung Leman (3) filem (3) kesihatan (3) kunjungan (3) masak2 (3) perkahwinan (3) phd (3) ramadhan (3) sukan (3) Anniversary (2) Jalapeno Cheese Souce (2) Singapore (2) anak pertama (2) bersalin (2) cabutan bertuah (2) checklist. kahwin (2) doa (2) facebook (2) game (2) hiburan (2) hobi (2) lucky draw (2) mekap2 (2) research group (2) resepi (2) rintihan (2) terjah (2) the series of...drama korea (2) tunang (2) tutorial (2) xpdc (2) 11.11.11 (1) 2nd anniversary (1) 5 bulan (1) Aina (1) B-Complex (1) Baju kelawar (1) Bisnes online. Damia Store (1) EBM (1) ESP (1) Friendship (1) GengBlogger (1) Hello Kitty Park (1) Kasih Suci (1) Lecithin (1) MY BIG DAY (1) Makanan pelengkap baby (1) Maskara Shorties 2011 (1) Piala FA 2011 (1) Review 2012. kenangan (1) Tak sihat (1) Vitamin E (1) accident.peristiwa (1) aidiladha (1) aidiladha 2011 (1) aku (1) ayer itam (1) bbq (1) blogger-geng (1) bloglarian (1) blur (1) bola (1) breast pump (1) buku (1) celcom (1) coretan. suamiKu (1) demam (1) design. blog (1) en Hubby (1) exam..exam.. (1) famili angkat (1) first day at taska (1) flower girl (1) gambar (1) happy (1) hari guru (1) informasi. kesihatan (1) kad kahwin (1) kahwin. bunga tangan. flower girls (1) kempen (1) kenangan (1) koleksi (1) kunjungan. KTF (1) lalat. (1) layan. game (1) maharaja lawak (1) maulidur rasul (1) meniarap (1) menu (1) nemo (1) new year (1) our love (1) our love. kahwin (1) persiapan (1) pesta konvo UTM (1) ragam.ceriter.suamiKu (1) raya. blogger (1) runsing (1) sakit (1) sedih (1) segmen Ben Ashaari (1) shopping online (1) study. myPHD (1) suami isteri (1) suamiKu (1) t (1) takde keje (1) teater Sri Mersing (1) teka teki (1) template blog (1) the series of... (1) tips (1) trip. Vietnam (1) video (1) wislist (1)